Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
ben iyiyim vallahi View Post
İlk defa böyle saçma bir olaya denk geldim. Telefonun flaşını son seviyede kullanan birisiyim ben normalde. Az önce flaş açıkken flaşı parmağım ile... View Post
Samsung cihazlarda dahili olarak kendi ayarlar uygulamasında hoparlör temizlemek için kullanılan o ses menüsü özelliğinin olup olmadığını merak... View Post
An itibari ileGemini 3.5 Flash tanıtıldı ve kullanıma sunuldu. Peki neler değişti? Gemini 3.5 Flash, 4 kat daha hızlı olmasının yanı sıra artık bir... View Post
Kapak buldum kazandrio dan okuttum çark çevirdim bu kod geldi elimde kalmasın ben bu oyunu oynamıyorum ihtiyacı olan varsa alsın... View Post
Samsung Browser'ın artık bilgisayara geldiğini duyunca sevinmiştim ama siteye girince sadece Windows'a yapıldığını görünce hayal kırıklığı... View Post
Şu an kullandığınız Gemini'ın standart (ücretsiz) sürümündekesin ve sabit bir günlük soru sınırı bulunmuyor. Bunun yerine sistem,... View Post
Google ı/o başladı. detaylar: io.google Tanıtılacak ürünler; Gemini 4 amiral gemisi modeli Gemini Spark (Remy) otonom yapay zeka... View Post
Biliyorsunuz ki bu işletim sistemi kendi kanaatimce büyük yankı uyandıracak. Detaylı detaylı yazasım pek yok. Hızlı panel düzeni paylaşmıştım... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 474 | |
| 472 | |
| 442 | |
| 301 | |
| 262 |
| User | Count |
|---|---|
| 10 | |
| 10 | |
| 7 | |