Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Esselamın Aleykum iyi haftalar View Post
"Operatörler taahhütten cayma bedeli istediğinde ödememek hukuken hakkımızdır." diyen birini gördüm doğruluğu nedir bilen biri cevaplayabilir... View Post
hesapta 1 yorum diyor yorum yok yazıyor ne bu View Post
Hedefe çok az kaldı!📊 40.000 beğeniye ulaşmamıza sadece 8.200 beğeni kaldı!Kısa sürede bu noktaya gelmek benim için gerçekten çok... View Post
Merhabalar, Nasıl Google Play Console'a AAB dosyası yükleyebilirim? Bununla ilgili elinizde bir rehber var mı? View Post
samsung ls24dg302euxuf 24 fhd 180hz View Post
En son burdan ayarlardan pili söyledim sistem kayıt verilerini gönderdim yine aynı soru geldi neden arada sırada müştrri hizmetini ve çözüm ekibini ve... View Post
Kaynak: Alfatürk 😍 View Post
Samsung SGH-E900, 2006 yılında tanıtılmış yüksek sınıf bir cep telefonudur ve Samsung'un D500-D600-D800 serisi sürgülü telefonlardan... View Post