Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Herkese selamlar Users kısmından sırf merak ettiğim için Gueste geçtim tablet falan ilk alındığı güne döndü (veriler duruyor ownerda) ve apps... View Post
Para bitince bir aydır uğraştığım şey yks de var shshshsh View Post
Beyler bende samsung abmgm3007ke var ama şarj modelini bilmiyorum bunun şarj modeli nedir View Post
Kilit ekranında duvar kağıdı seçtikten sonra Siyah-Beyaz arka plan efektini seçiyorum. Her şey normal ama duvar kağıdı uygulayınca odaktaki nesnenin... View Post
Arkadaşlar kml kmz uzantılı dosya açan uygulama var mı? Eski telefonum uygulama açıyordu samsung açmıyor... View Post
Eylül ayı Samsung hayranları için heyecanlı bir notla başladı. Kore devi nihayet güncellemeleri yayınlamaya başladı. Diğer bazı cihazlar da bu... View Post
Dostlar Samsung, 2024 yılını AI'ını överek geçirdi. O kadar fazla övdü ki bir süreden sonra abartıldığını düşünmeye başladım. İngilizcesi yeterli... View Post
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın bana hediye olarak aldığı s23 ultramı servise götürmek istiyorum ancak fatura onun adına. Bu konuda bir sorun... View Post
Bilgisayardaki oyunları oynattığı iddia ediliyorda pes 2013 gta 5 gta 4 nfs run ve biçok oyun çalıştıran kişi gördüm üstelik oyunlardada pcdeki gibi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1761 | |
1156 | |
1095 | |
577 | |
549 |
User | Count |
---|---|
51 | |
27 | |
21 | |