Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
KİLİT EKRANI ANA EKRAN UYGULAMALAR EKRANI 1 UYGULAMALAR EKRANI 2 Sizde atın :) View Post
Skor tahminleri alalım View Post
İyi akşamlar. Şubat güncellemesini yükleyince A55'de sorun yaşayan oldumu? Diğer model kullanıcıları sizdende alırım varsa şikayetiniz. Kötüyse... View Post
Tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun🤍🌸 View Post
Sen de paylaş bari 10 üzerinden kaç veriyorsun ? View Post
Vürüs bulaştırıyormu diye korkuyorum View Post
Karşınızda Koooglo Bir tarayıcı View Post
Membersa nasıl foto yükleyeceğim View Post
Bir zamanlar paylaşmıştım bu gönderiyi. Görmeyenler için tekrardan paylaşıyorum. Çünkü benim işimi gerçekten çok kolaylaştırıyor. Özellikle de klavye,... View Post
Merhabalar herkese bütçem 20kya kadardır ve buna istinaden bu fiyat bandında her türlü marka önerilerine açığım. Aradığım özellikler uzun pil ömrü 120... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 2127 | |
| 843 | |
| 620 | |
| 613 | |
| 494 |
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 19 | |
| 16 | |