Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Arkdaslar bu saatte bu kadar insan burada ne yapıyor? Yarın okul var iş var. Napıyonuz? 🤣🤣🤣🤣🤣 View Post
Siz ne düşünüyorsunuz beyler bayanlar View Post
Oyun oynadığım video. Delta Executor nedir? Delta Executor roblox için hile yazılımıdır ve istediğin oyunda hile açabilirsin Yada fps limitini... View Post
A'dan Z'ye fotoğraflardan kişilerime kadar cihazımdaki her şeyi yedekleyebileceğim tek bir yerde toplayabileceğim bir Google uygulaması varmış... View Post
Samsung, bir süredir One UI 7 güncellemesinin dağıtımına devam ediyor. Güney Koreli marka son olarak Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modelleri için... View Post
Galaxy Tab S9 - Android 15 OneUI 7 View Post
One Ui 7 gelene kadar böyle takılmayı düşünüyorum, ikonlarda bütünlük yarattım ui 7 ile daha da estetik olacağına inanıyorum. Sizler de atarsanız... View Post
Evt canavara dönüstü ve sadece 500 veya 700 mb ram kullanıyor cpu baya düsük kullanıyor özellikler:2gb ram intel atom n455 1.67 ghz intel gma 3150... View Post
Geçen gün gelmişti yeniden play sistem güncellemesi gelmiş ( 36 MB) View Post
User | Likes Count |
---|---|
853 | |
711 | |
673 | |
567 | |
551 |
User | Count |
---|---|
17 | |
17 | |