Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
ayarlarda ses açma veya kapamaya bastığımda 10 birim ilerlemesi üzerine ayarım vardı dünden beri her basışım veya kısışımda 20 artıyor 20 azalıyor... View Post
Merhabalar silinen resimleri nasıl geri getire biliriz çöp kutusundan da silinen View Post
telefonuma virüs bulaştı nasıl temizleyebilirim View Post
Amerika Birleşik Devletleri’nde dijital ve tüketici hakları savunucuları, cihaz üreticilerinin yazılım kullanarak kullanılmaz hale getirdiği ürünler... View Post
Bu kutu içerikleri ne olacak böyle bu nasıl bir pintilik çevre dümeniyle adaptörü kaldırıp mağazalarında fahiş fiyata satmak iki yüzlülüğün ötesinde... View Post
Merhaba arkadaşlar; Önceki gönderime cevap veren olmadı ama kimse de yok sanırım güzel Yazı tipi?? __________________ Merhaba... View Post
Merhaba arkadaşlar; Güzel yazı tipi öneriniz var mı acaba?Varsa link atabilirmisiniz? Teşekkürler💫 View Post
Üniversite için tablet alacağım da s9 mu mantıklı olur yoksa 20 k ya kadar zorlayabileceğim güzel bilgisayarlar var mı? Yorumlarınızı alabilir miyim,... View Post
İllallah ettirdiniz ya yeter. Foruma giriyorum 40 konu paylaşılmışsa 30 tanesi AI hakkında şikayet. E yeter. Yok AI Türkçe ne zaman gelecek, yok o... View Post
Vodafone kullanıyorum, Turkcell geçmeyi düşünüyorum sizce hangisi ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1712 | |
1338 | |
1090 | |
715 | |
527 |
User | Count |
---|---|
40 | |
30 | |