Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Tabi ki de galaxyden vazgecmeyecegim. Ogrenciyim ve a55 kullaniyorum. S26+ mi yoksa flip 7 mi daha iyi bir tercih olur? Cunku ikisini de cok... View Post
Hoşgeldiniz 😊 Bu cihazı NOTE7_fan üyemiz istemiştir. Galaxy S8+ 📱Ekran ve... View Post
Biraz spesifik olacak ama One UI 8.5 yüklü herhangi bir s25 serisi telefonu olup Turkcel'li olan biri, 5G'si ve şebeke üzerinden telefon... View Post
Yapılana boyun eğiyoruz resmen hakli olmamıza rağmen susturuluyoruz çok tuhaf View Post
Pil çok hızlı bitiyor One UI 8 de yeni güncellemeyle stabilite artmış mı dostlar yoksa daha mı kötü? View Post
Oneuı 9 beta kullanıma şu ülkelerde kullanıma sunuldu; Almanya, Hindistan, Kore, Polonya, İngiltere, ABD Listede Türkiye bulunmuyor. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 375 | |
| 331 | |
| 318 | |
| 247 | |
| 147 |