Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Craftsman sunucusu oluşturdum, ancak dünyaya giremiyorum, böyle bir hata veriyor, bunun sebebi nedir? Ne yapmalıyım? ACİL LÜTFEN!!! View Post
One UI 7 kilit ekranı bildirimleri: Üç farklı stil arasından seçim yapabilirsiniz: noktalar, simgeler ve kartlar! Diye 3'e ayrılmış... View Post
Önceki yazıma profilimden ulaşabilirsiniz. A51 Cihazına ait olduğu söylenen bir ekran görüntüsündeNowBar özelliğinin parmak izi sensörünün üzerinde... View Post
Araştırdığımda kulaklığı takınca bozuk olduğundan asistanın saati söyleyip sesle şarkılarla oynadığını gördüm. Asistanı kapattım ama durum hala devam... View Post
One UI 7 beta moderatörleri, "Secured by Knox" planının resmi sürümde ortadan kalkacağını doğruladı ✨️ View Post
Arkadaşlar daire içine aldığım kısım sizde de bu şekilde mi bende bu şekilde ekrana sığmıyor gibi epey zamandır View Post
Vodafone View Post
https://youtu.be/CaV_4MCqcwU?si=jqPmbcg76qClH6Ko Beta sürümü videoda View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
9 | |
8 | |
8 | |
8 |