Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhabalar, Kilit ekranında bildirimleri göremiyorum, sadece simgelerini görüyorum. Bildirimleri nasıl görebilirim diyorsanız, aşağıya nasıl... View Post
Android’in İlk Yılları (2008–2014) = Wild West Root atmak kolaydı, sistem dosyaları açıktı, güncellemeler gelmiyordu. Uygulama izinleri... View Post
galeride yukarı kaydirinca bagzen cikan mukemmel özelikler var onlara nasil ulaşabilirim illa o fotografami yapıyor ( arka plan bulaniklastirma ışık... View Post
Çift tıkla beğenme özelliği gelsin artık View Post
Saçma sapan işler. Members kullanıcılarından teknolojik fikirde alamayacaksam ne diye bu uygulama var BAY MODERATÖR BEY View Post
Fikirleriniz önemlidir 😂 View Post
Herhangi bir uygulamada karşıma çıkan reklamın içeriği %90 cinsellik üzerine flörtleşme uygulamaları bunu nasıl düzeltirim View Post
Yavaş yavaş gidiyor resmen hadi la aaaa😅😅 Ben buralara gelmek için böbreğimi verdim bana bunu yapma samsıng... View Post
Arkadaşlar kablosuzda internetim 500 600 MBps çekiyor ancak pcye kablolu bağlayınca 100 MBpsye sabitli başka bir pcyle bağlayınca kabloya 500 600 MBps... View Post
User | Likes Count |
---|---|
873 | |
709 | |
624 | |
550 | |
464 |
User | Count |
---|---|
27 | |
19 | |
15 | |