Community Activity

Filter
Filter:
Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Sıfırladım yeni sürekli bağlanti koparip koparip baglanmaya başladı bi ayari felan mi var önceden böyle değildi hic? View Post

Posted by      in  Diğer

telefonu hep default duvar kagidi kullandim suan s24 kullaniyorum siyah agirlikli (tercihim) hareketlide olur 3d falanda olur duvar kagidi onerir... View Post

Posted by      in  Diğer

Telefonumu servisten aldım ve WhatsApp'a girdiğimde çıkış yaptınız dedi geri giriş yapmak istediğimde bu ekranda kaldı yeniden yüklemek sıfırlamak... View Post

Posted by      in  Diğer

Telefon instadaylen donup yeniden baslatıldı son 3. Ayda 2. Defa olusu artık sinir bozuyor View Post

Posted by      in  Diğer

Theme Park'tan oluşturduğum icon paketi, klavye, tema vb. ayarlarımı link, dosya veya farklı bir şekilde başka samsung cihazla paylaşamaz... View Post

Posted by      in  Diğer

Bu uygulamayı kullananınız var mı çok şarj yer mi kasma donma vs yapıyor mu telefonu açıp kapatınca vs      View Post

Posted by      in  Diğer

Kendi uygulamam üzerinde aktif olarak çalıştığım için elimdeki projeleri Samsung Members üzerinden doğrudan paylaşmak istemedim. Bunun yerine, tüm... View Post