Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Telefonun dilini İspanyolca yaptım gizli uygulamalar kısmındaki uygulamaların hepsi gitti View Post
Sıfırladım yeni sürekli bağlanti koparip koparip baglanmaya başladı bi ayari felan mi var önceden böyle değildi hic? View Post
Boş boş oturuyorum View Post
telefonu hep default duvar kagidi kullandim suan s24 kullaniyorum siyah agirlikli (tercihim) hareketlide olur 3d falanda olur duvar kagidi onerir... View Post
Telefonumu servisten aldım ve WhatsApp'a girdiğimde çıkış yaptınız dedi geri giriş yapmak istediğimde bu ekranda kaldı yeniden yüklemek sıfırlamak... View Post
Telefon instadaylen donup yeniden baslatıldı son 3. Ayda 2. Defa olusu artık sinir bozuyor View Post
Theme Park'tan oluşturduğum icon paketi, klavye, tema vb. ayarlarımı link, dosya veya farklı bir şekilde başka samsung cihazla paylaşamaz... View Post
Bu uygulamayı kullananınız var mı çok şarj yer mi kasma donma vs yapıyor mu telefonu açıp kapatınca vs View Post
Kendi uygulamam üzerinde aktif olarak çalıştığım için elimdeki projeleri Samsung Members üzerinden doğrudan paylaşmak istemedim. Bunun yerine, tüm... View Post
Simge rengi degisti ve ceviri daha iyi ve hızlı ceviriyor artık View Post