Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung SGH-E900, 2006 yılında tanıtılmış yüksek sınıf bir cep telefonudur ve Samsung'un D500-D600-D800 serisi sürgülü telefonlardan... View Post
Samsung SGH-D900, aynı zamanda Ultra Edition 12.9 veya Black Carbon olarak da bilinip Samsung Electronics tarafından üretilen kızaklı bir cep... View Post
Saat kaçta görürseniz yazın sabah olur gece olur saate yazın ben atıyorum saat 00.01 14 Ocak 2026 View Post
İYİ GECELER🌙 View Post
Merhabalar🤗 Bildiğiniz üzere one UI 8.5 ile beraber arayüz estetik açıdan biraz daha gelişti🔧 İşte bir kaç basit yenilik✨️ 1-... View Post
arkadaşlar merhaba benim telefonum vardı a12 bir gün telefonu elime aldığımda İnternet baglanmiyordu ve başka WiFi yoktu. oysa diğer cihazlarda hiç... View Post
İstediğiniz görseli atabilirsiniz sizin yaptığınız yapay zekayla paylaşmak serbest sadece isteğim uygunsuz bir şey yapmayın teşekkür ederim kaynaşma... View Post
3310,6300,s3650 corby,GM discovery,casper via v9 Gm8,samsung s4,j8,mate 10 lite,m30s,m22,oppo reno4 lite,a34, ıphone 15 pro,14pro,xs max,11,16,se2.... View Post
Gönderiyi beğenmeyi unutma, Good Lock'un modüllerinin ne işe yaradığını bilmiyorsan bu gönderi tam sana göre😍 Theme Park, Samsung’un... View Post
Samsung Bixby e yıllar sonra el attı😍One ui 8.5 ile beraber Bixby yapay zeka destekli olacak.Çinde DeepSeek, Globalde ise Perplexity AI... View Post