Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
İlk olarak 2023'te tanıtılan Circle to Search özelliği Samsung ve Google Pixel modellere özgüyken şimdi diğer Android modellerine... View Post
Samsung internet uygulamasını çok sevdim ama karanlık tasarımına Bi alışamadım çok kötü duruyor Bu samsung Bu da opera Opera gibi arka planı... View Post
Evet gerçek çalışıyor Alpha sürümünde oyunları boot süresi baya hızlı tek sorun şu an Kontroller yok geliştiriciler çalıştıklarını söyledi. View Post
Merhaba! Google Asistan'ın belirttiğiniz kişiyi bulamadığını söylediği bir sorun yaşadınız mı? View Post
Öncelikle herkese merhaba, Samsung Galaxy Buds 3 ve Buds 2 Pro kullanıcısıyım. İki kulaklık da arama sırasında video sesini ve kalitesini düşürüyor.... View Post
Herkese selam ✨️ Bugün ki konumuz amoled ekranlar, amoled ekran türleri(samsung) amoled ve karanlık mod + kısık ışık ilişkisi, amoled yanığı... View Post
Bugün özel birisine hem hediye olarak hem de kendime bir kılıf aldım fakat arkasında Auto Focus yazısı beliriyor bu ne anlama geliyor yardımcı olur... View Post
Şimdi, Android telefonlara virüs bulaşma ihtimali, aslında diğer mobil sistemlere göre biraz daha yüksek. Bunun birkaç sebebi var. Birincisi, Android... View Post
Konu, hayatımızın ayrılmaz parçası hâline gelen telefon olunca detayı da çok oluyor. Gelişmiş özellikler, yüksek performanslı işlemciler ve uzun... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1907 | |
1455 | |
1181 | |
819 | |
509 |
User | Count |
---|---|
39 | |
35 | |
30 | |