Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Güncelleme,S92xBXXU3AXH7 aygıt yazılımı sürümüyle geliyor ve 2,8 GB'ın üzerinde bir indirme boyutuna sahip. Ancak Eylül 2024 güvenlik düzeltme... View Post
Merhabalar, bende yeniyim! View Post
Merhaba arkadaşlar; Herkese yorumlarından ve beğenmelerinden dolayı teşekkür ederim 💫💫 View Post
Merhaba arkadaşlar: Aranıza yeni katıldım merhabalar, nasılsınız size en güzel dileklerimle selamlıyorum 🥰🙏 View Post
Ders zili çalmış ben yeni uyandım. Okul olmayınca rahat oluyor insan 😂😂. İyi dersler dostlar. Umarım başarılı bir eğitim öğretim... View Post
Çizmesini istediğim arabayı konuşarak bir görsele çevirmesi yapay zekanın nekadar ilerlediğini ve geleceğin meslekleri arasında da yapay zeka... View Post
S23FE almak mantıklı mıdır sizce? Az önceki konuda sorduğumda S23FE önerildi ama nasıldır ısınma vs. Yaşar mıyım? View Post
Merhaba arkadaşlar Ben kendim için yeni bir Samsung cihaz bakıyorum ama bütçem 20-25 bin civarı olsun istiyorum şuan elimde iphone 11 128 GB var... View Post
Ortam sesi veya Aktif gürültü engelleme modundayken sol kulaklıktan rüzgar sesi bi uğultu sesi geliyo. Daha yepyeni kulaklık ve hiçbi sorun yoktu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1812 | |
1304 | |
1080 | |
667 | |
540 |
User | Count |
---|---|
54 | |
31 | |
20 | |