Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Duvar kağıdı hareketli View Post
Telefonunuzun başkalarının kontrolünde olduğunu mu düşünüyorsunuz veya başkaları cihazımı kontrol edebilir mi diyorsanız bunu nasıl anlayabileceğiniz... View Post
Merhaba herkese. Ben samsung s20fe model telefonu kullanıyorum. Telefonum kablosus 15 vat hızlı şarj destekliyor. Markası Samsung olmayan başka bir... View Post
Yok ısırılmış elma yok koniçiva kardeşim Samsung Forumda diğerlerini övmeniz kadar komik bir şey yok gidin karşılığı var ise onların forumunda yazın... View Post
Biliyorsunuz dokunma hassasiyeti modu nun görevi eğer ekranda bir koruma camı varsa bu özellik sayesinde dokunma hassasiyeti ni daha hassas yapıyor ve... View Post
Toslaya kaydolamıyorum bunun kısa yolu var mı? View Post
Merhabalar Galakxy a14 telefonumda mp3 lerden kişilere özel zil sesleri yaptım. Telefon çaldığında mp3 ün ortasından başlıyor. daha önceki... View Post
Samsung yetkili servisine telefonunuzla ilgili sorunlarınızı gidermek için başvurduğunuzda sizden, eğer verilerinizin silinmesini istemiyorsanız... View Post
Selam herkese bir sorum var bir adaptor buludum dizüstü bilgisayara. 1v yüksek normalde pc 65w şarj alıyor adaptör 72v yani bilen varmı bir sıkıntı... View Post
Telefonumun hızlı şarj eden kablosu ve adabtörüylr c type girişli buds 2 kulaklığımı şarj etmemde sakınca var mı? View Post
User | Count |
---|---|
7 | |
7 | |
2 | |
2 | |
2 |