Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Sorum var. Kamera asistanı kaliteyi bozuyor vs diye haberler vardı eskiden hala o şekilde mi kullanilir mi View Post
Boş vakitlerinizde Eğer oyun oynamak isterseniz Telefonunuzda veya tabletinizde oynanacak en iyi oyunlardan birisini önereceğim size. Otobüs simülatör... View Post
Samsung Galaxy s20fe smg 780 gSamsung Galaxy a54Samsung Galaxy s21fe10000 TL Fiyat bandında Bence en mantıklı telefon modelleri Bunlar sizin... View Post
One UI 5.1 alacak tüm modeller Galaxy S22 5G Galaxy S22+ 5G Galaxy S22 Ultra 5G Galaxy S21 5G Galaxy S21+ 5G Galaxy S21 Ultra 5G Galaxy S21 FE... View Post
Akili telefonlar icin View Post
Herkese iyi akşamlar buds2 aldım. Kullanmadan önce ne yapmalıyım şarja mı takayım yoksa View Post
User | Likes Count |
---|---|
154 | |
144 | |
87 | |
79 | |
74 |
User | Count |
---|---|
8 | |
6 | |
5 | |