Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Benim emeklerimi çalan kimse onun Allah Benim hesabımı sorsun Aminn 🙏 View Post
Sayın mod arkadaşlar,Kural ihlali yaptığımızda hemen cevap yazıyorsunuz fakat içerikle ilgili hiçbir sorunu düzeltme veya konuya cevap verme gibi bir... View Post
Yeni Andoid 15 Tabanlı One UI 7 Hakkında Nasıl değişiklikler bekliyorsunuz? View Post
Samsung telefon kullananların, özellikle A ve M serisi kullananların sıklıkla karşılaştığı kasma sorununun bir gerçek olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu... View Post
Merhaba. Android 9 One UI 1.0 cihazımda OEM'i tekrar kilitlemek istiyorum. Şu anda stok rom var. OEM'i nasıl kilitleyebilirim? Geliştirici... View Post
20 bin ₺ bütçem var sizce bu fiyata en iyi performansı hangi cihaz verir? View Post
... View Post
Sürekli telefona güncelleme geldimi diye bakmaktan rüyama girdi. Rüyamda yine güncellemeleri kontrol ederken bir anda güncelleme geliyordu. Ben hemen... View Post
Galaxy buds 2 kulaklığımda biranda ses kısıklığı oluştu. Sonrasındaki ise bip sesi gelmeye başladı sağ taraf sorunsuz bir şekilde çalışıyor ama sol... View Post