cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları,   WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhaba Samsung Forum kullanıcıları,   Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Merhaba arkadaşlar, Birşey dikkatimi çekti, bilenlere sormak isterim. Check firm görüntüsü aldığımda altta "tarafından şifresi çözüldü"... View Post

Posted by      in  Diğer

Edinilen bilgilere göre;   Bazı telefonlar özellikle S23 serisi için Aralık yaması yayınlanma zamanı ve ayrıca S23 serisi için düzeltmeler ve... View Post

Posted by      in  Diğer

Samsung'un güncelleme politikasının bölgeden bölgeye değiştiğini biliyoruz. Farklı bölgeler farklı zamanlarda güncelleme alıyor.  Güncelleme geç... View Post

Posted by      in  Diğer

Son zamanlardaki güncelleme isyanını okudukça eski cihazlar aklıma geliyor. 15 yıl öncesinde mesela, tuşlu telefonların piyasasında çoğu cihazın... View Post

Posted by      in  Diğer

Game launcher Gaming Hub olarak geçirmeye başladı Samsung. Benimki güncellendi. Fakat oyun yükledikten sonra alttaki yazıda Gaming Hub yerine Game... View Post

Posted by      in  Diğer

Android 11 ile galaxy a51 kullanıyorum tavsiye edeceğiniz samsung için uygulama veya ufak bi ayarlamalar varsa lütfen yorumlarda belirtiniz:) View Post

Posted by      in  Diğer

S22 için one ui6 çıkmış diyorlar, tr ye geldimi veya ne zaman gelir bilgisi olan var mı? View Post