Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Güç tasarrufu modu kapalı adaptif pil açık 120 Hertz ekran modu açık �oğunlukla wi-fi İnternet açık karanlık mod açık full parlaklık açık.... View Post
Arkadaşlar geekbench skorlarınızı atar mısınız. Merak ettim acaba sizin skorlarınız nasıl? A33 5G View Post
MAX 15.000 E SNAPDRAGON İŞLEMCİLİ CİHAZ ÖNERİSİ LÜTFEN View Post
Telefonu güncelledikten sonra sim kart artık görünmüyor View Post
Flipz 3 ekran problemi, teli katladiktan sonra ekran ya açılmıyor yada geç açılıyor ve bu çok **bleep** oluyor çözüm nedir sizce View Post
BUNU BILIYORUYDUNUNUZ ? SANAL RAM , FLASH DEPOLAMA (UFS,EMMC) ALANINIZIN ÖMRÜNÜ KISALTIYOR VE YIPRATIYOR ! Sanal Ram,Hazırda bekletilen... View Post