Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Buna benziyordu galaxy themes de bulursanız lütfen ekran fotosunu atın arıyorum bulamıyorum adını da unuttum duvar kağıdının View Post
Güncelle diyorum tepki yok Google play sistem güncellemesi üzerine basıyorum ayarlardan ana ekrana atıyor. View Post
Telefonum güncellenmiyo View Post
iPhone deki gibi klasörlerin büyüklüğünü değiştirme özelliği Samsung veya android de gelirmi.ve widgetlerinde tabiki. View Post
Oncelikl mhba, iphone telefonumu samsung tabletime baglayamiyorum yardim eder misiniz View Post
Arkadaşlar, kamerada optik görüntü sabitleyici (OIS) ne işe yarıyor ve optik görüntü sabitleyici (OIS) iyi mi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
229 | |
135 | |
113 | |
79 | |
75 |