Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Arkadaşlar bi telefon alacağım hepsiburada X bi satıcı da 43.500TL amazon saticisin da 46.500TL saticisi da amazon hangisin den alayım ? View Post

Posted by      in  Diğer

arkadaslar gecen adaptor aldim ugreen 140w onun icinden cikan kablo 45w super hizli sarj destekliyor onun yanina bir de sprigen 60w kablo aldim onun... View Post

Posted by      in  Diğer

Samsung glassmorphism/neomorphism arası bir tema kullanıyor anladığım kadarıyla bence tutarsız arayüzler göreceğiz final sürümünde View Post

Posted by      in  Diğer

s26 modeli ile gelecek olan one ui 8.5  Beklenen özellikler    İşte panel çok güzel ve sade duruyor   View Post

8.5

Posted by      in  Diğer

8.5 ile uygulamaların tasarımları yenileniyor. Özellikle yeni hesap makinesi tasarımındaki animasyonları çok beğendim.               View Post