Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
ben beklersem böyleyim View Post
İşaretlediğim emojiye tıklayınca 😵💫 çıkıyor View Post
Tae mon Roh (TM roh) sizce kasım ayında yapılacak etkinlikte kalmalımı? (Kalmasını istemeyenler üzgünüm Tm roh dan sonra hisseler artışa geçti... View Post
Geçtiğimiz günlerde Anthropic PBS Fable 5 i kullanıma sundu.Düzenleme:Son yapılan güncellemeyle sadece amerikada kullanılabilinecek(Anthropic X). View Post
Ya merak ettiğim bir şey var. Neden One UI betaları asla Türkiye'ye gelmiyor? Yani aslında mantığıken en mantıklı ülke Türkiye. Şimdi neden böyle... View Post
Klavyede emoji yazıyorum arama bölümünde çıkmıyor çözümü varmıdır View Post
Arkadaşlar kulaklığım buds 3 pro uzun zamandır kullanıyorum. Kulaklık normalde bağlantı hatası vermezdi. Başka bir odaya veya uzaklaştığımda bağlantı... View Post
Öncelikle bu uygulama samsungun kendi resmi uygulamasıdır ama her ulkeye maalesef açılmamış bu yuzden Good Guardians apk diye aratıp güvenilir bir... View Post
İstemediğim bir numara beni günde 50 kere arıyor 3 aydır o gun telefonu sifirladim sifirlayinca engellenen numaralar gitti tabi daha cihazi kurdum... View Post
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Karşıma çıktı da görüntüdeki duvar kağıdı hangisi bulup paylaşırsanız çok ama çok sevinirim. Acayip hoşuma... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 750 | |
| 605 | |
| 518 | |
| 443 | |
| 421 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 18 | |
| 12 | |