Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Sizler için derlediğim sunumu paylaşacağım 🙏 ✨️ Samsung ONE UI 7'den il görüntüler paylaşıldı ✨️ Samsung'un merakla... View Post
Merhaba dostlar yine enteresan bir sorun tespit ettim ve buda yine galiba sadece bende oluyor. Cihaza yaklaşık 2 ay önce formattan sonra bilgisayarım... View Post
One UI 7, Samsung'un Android 14 tabanlı yeni arayüzü ve birçok yenilik vaat ediyor. İşte öne çıkan bazı özellikler: ✨️Yenilenmiş Tasarım:... View Post
Merhaba arkadaşlar; Biraz geç oldu ama üstünden bir kere daha geçmekte yarar var! 💥 Samsung Developer Conference (SDC) 2024, 16-18 Eylül... View Post
Diyelim 2 adet hesap var cihazda bu iki Google hesabından ilkini cihaza daha önceden kurduğumuz için birincil Hesap olarak hangi uygulamaya girersek... View Post
Nabıyonuz? Bugün Turuncu Mod'un paylaşımı oldukça canımı **bleep**. Her ay Türkçe Dil Desteği önümüzdeki ay gelecek diye zırvalayan bir avuç... View Post
Tosla Kart' ı bir hesaba kaydetmeden online alışveriş yapılabilir mi View Post
Yada ne zamana kadar sürecek aylık güncelleme süresince View Post
User | Likes Count |
---|---|
1801 | |
1132 | |
484 | |
425 | |
395 |
User | Count |
---|---|
28 | |