Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Kulaklıklar da neden pil koruması yok? ya da yapabiliyormuyuz bilen var sa yardımcı olabilir mi View Post
müziği durduğumuzda birkaç dakika sonra now bar kapanıyor ya one ui 8 de. şuan böyle bir sorun var mı düzeltmişler mi arkadaşlar View Post
Haydi herkes kullandığı tüm telefonları yazsın. Ben: TELEFONLAR: LG L BELLO 1/8 > 2014 - 2020 XİAOMİ REDMİ NOTE 8 4/64 > 2020 -... View Post
Merhaba Galaxy Severler, Samsung, One UI 8.5 sürümünü henüz yeni dağıtmaya başlamış olsa da, **Android 17 tabanlı One UI 9** için hazırlıklar... View Post
Gözümüz aydın View Post
Arkadaslar merhaba, kullandığım A24 cihazımı yere düşürdüm ve panelinde hasar meydana geldi. Daha önce böyle bir durum yaşayan varsa teknik serviste... View Post
Merhaba. Cihazım A24 ve son iki gündür hiç oyun vs. oynamama rağmen sadece gezinince hızlı ısınmaya başlıyor. Sizce havadan mı kaynaklı ? Cihazım hiç... View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, One UI 8.5 güncellemesi sonrasında Obje Silgisi özelliğini galeride bulamamanız durumunda endişelenmenize... View Post
Daha özelleştirilebilir hızlı panel Artık hızlı erişim panelinizdeki kontrolleri eskisinden çok daha fazla yeniden düzenleyebilir ve... View Post
Dağıtıldıktan sonra saatlere de gelicek mi? View Post