Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Öncelikle herkese selamlar. Malumunuz android 14 üzerinde çalışmalar devam ediyor ve geri dönüş yapılan sorunlar üzerinde çalışılıyor. Şurada takip... View Post
Evde şarj edilmesi gereken 3 telefon 1 kulaklık ve 1 telefon soğutucu var ve evde bunları şarj edecek sadece 1 adaptör var ben bu adaptör ile hepsini... View Post
Merhaba. Mobil ürünleri satın alırken yada satın almak için araştırırken cihazın pekçok farklı donanımsal özelliğine bakıyoruz. Gerek İşlemci ve ram... View Post
Kaynak:webtekno View Post
Merhaba mobil cihazları internette yer alan virüslerden ve zararlı yazılımlardan korumak için kullanılan yazılımları kullanmaya gerçekten de gerek... View Post
Avantajlar sekmesinden alacağınız size özel kodu kullanarak 6 ay geçerli Amazon Prime üyeliğinizi kullanmaya başlayın. View Post
Bu özelliği hep açık kullanmak mantıklı mı? Pil tüketimini arttırır mı veya başka sorunlara yol açar mı? View Post
One UI 6 Güncelleme Takvimi: Galaxy Telefonlar için Güncelleme Takvimi: Galaxy S23 FE: Kasım - Aralık 2023 Galaxy S22 Serisi: Kasım - Aralık... View Post
Merhaba samsung telefon ve tabletlerde güncelmiyiz sitesinde model ayırt etmeden yazılım güncelleme aralıklarının 1 ay olmasının veya bazende... View Post
hangi tarihte ONEUI 6 YI ALICAK ACABA android 14 alıcak View Post
User | Count |
---|---|
10 | |
8 | |
5 | |
5 | |
4 |