Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... Gönderiyi Göster
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... Gönderiyi Göster
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... Gönderiyi Göster
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar Allah aşkına Doğu ve Güneydoğu da sadece Diyarbakır ve Erzurum'da var. Bu nasıl bir saçmalık! Allah göstermesin garanti durumu... Gönderiyi Göster
Samsung a70 11 sürümden 9 düşürdüm birdaha güncellememek için telefona güncelleme almamak için root atdırdım ve root sonrası güvenli klasörü... Gönderiyi Göster
Merhaba Members Üyeleri, Samsung akıllı telefonların aşağıda belirtilen modellerinde garanti kapsamı dışındaki ekran değişimi tavsiye edilen fiyat... Gönderiyi Göster
Eski saat seçenekleri daha iyiydi bence, sizin düşünceleriniz neler🤔 Eski saat tercihlerinden biriYeni saat tercihleri Gönderiyi Göster
Apple'ın pazarlama şefi Greg Joswiak, Samsung'un iPhone'ların teknolojisini çaldığını iddia etti.Apple ile Samsung, yıllardır... Gönderiyi Göster
Sizdede böyle sorunlar varmı? Gönderiyi Göster
Ben cıhazdaki gereksiz uygulamaları adb ile siliyorum yeni büyük bi güncelleme olduğunda sorun olur mu? Çoğu Samsung uygulamalarını sildim Galaxy... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
492 | |
308 | |
239 | |
191 | |
172 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
16 | |
8 | |
6 | |