Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Benim S22 Ultra ve kesinle S Pen en sevdiğim özelliği 😍 View Post
Dosyalarım uygulaması açılmıyor yazılımsal bir sorun mu yoksa başka bir şey kaynaklı mi ? Galaxy A11 View Post
Samsung'tan acı çekmediğim kalmıştı bir takılıyor bir kasıyor bir çöküyor saat 00.00 oluyor tableti yeniden başlatamıyorum safe moda alamıyorum...... View Post
WhatsApp'ta mesaj 5 adet gönderebiliyoruz fazla gönderemiyoruz Bunun fazlası olsa olur mu View Post
Samaung'un söylediği modeller bunlar. Tab s6 lite 2022 alacak ama tab s6 lite 2020 almayacak. Tam liste: S10lite S20fe S20/plus/ultra Note 10... View Post
Bixby tusunu ekran kapalıyken bile kullanmak istiyorum cihazim s8 bixby tusuna feneri atadim ama killanmak icin kilidi acmam gerekiyor telefonumda... View Post
User | Likes Count |
---|---|
145 | |
126 | |
89 | |
55 | |
51 |
User | Count |
---|---|
8 | |
8 | |
6 | |