Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhabalar tesadüfen çok güzel birşey farkettim. Biliyoruzki bixby'de resmi olarak türkçe dil desteği henüz yok. Ama son günlerde bixby'ye... View Post
Son şarjdan bu yana istiyorum onu yolu var mı Günlük açık kalma süresi değil istediğim View Post
Benim Cihazda Yüklü Belki Xrım Olur Diye Yıklemiştim Bilen Ve Kullanan Varmı View Post
1 Trifold 2 Xcover 7 3 Tab Active 5 4 Xcover Pro 5 Note 20 Ultra 6 Note 9 7 S9 8 A17 5g 9 İphone Xs Max Gold 10 Mate X7 11 Mate X50 Pro 12 Mate 60... View Post
Artık rüyama bile girmeye başladı. View Post
Özet: Galaxy S27 Ultra ve yeni S27 Pro modelleri için şimdiye kadar konuştuğumuz tüm devrimsel donanım, tasarım ve yazılım sızıntılarını sadece... View Post
1 güne 8 saat ultra pil tasarrufu değil uı8 aod açık değil o 1 2 saat kısaltırçyor bende 1gün 3 saat ultra pil tasarrufu 8 saat uı8.5 Normalde... View Post
Birkaç hafta içerisinde Ankara'daki gideceğim ancak gezilecek yerler nereleri hiç bilmiyorum. Önerdiğiniz mekanlar var mı? View Post
En iyi şarkılara çözüldü atıyoruz hadi bakalım gelsin! View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 753 | |
| 611 | |
| 513 | |
| 453 | |
| 434 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 18 | |