Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Baktığım forumlarda orjinal ürün fotolarında hep 25w ibaresi bulunuyor ama **bleep** öyle bir yazı göremedim onun haricinde orjinal gibi geliyor... View Post
Telefonumda push bildirimler gecikmeli geliyor. Bütün arka plan ve pil ayarlarını yapmama rağmen web uygulamalarından gelen bildirimler birkaç dakika,... View Post
Arkadaşlar an itibariyle expert level 1 olmuş bulunmaktayım. Bu forumda gönderilerimi beğenen , sorularıma çözüm bulan cevap arayan , hatalarımı... View Post
Telefona başka ülkenin romuju kursam inermi? View Post
İmeil nezama açılacak bilgisi yokmu kimsenin arkadaşlar View Post
Denemediğim şey kalmadı roblox nasıl indiririm? View Post
Sever nezama açılacak bilgisi yokmu kimsenin haberi yok ama View Post
Telefonu sarja takarken prizden zzzzzzz diye ses gelıyor bu normal midir ilk kez yasıyorum, baska prizlerdede denedim aynı ama eski telefonu takınca... View Post
Ben bulamadım View Post
User | Likes Count |
---|---|
1692 | |
1307 | |
1085 | |
675 | |
527 |
User | Count |
---|---|
52 | |
31 | |