Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Roblox'ta örnek bir ses çalarken, tabletimin sesini son ses yapıyorum, yapar yapmaz tabletim kapanıp yeniden başlıyor, bunun nedeni nedir?... View Post
Hileli oyun indiriyorum ancak hileler çalışmıyor, normal APK indiriyorum, hileler nasıl çalışabilir? View Post
Merhaba tahattutum 20 gun icinde bitiyor vodafone a gecmek istiyorum aradığım paketi buldum tahattüt bitimine kac gun kala geçilebilir baska... View Post
A55 5G CSC değiştirsem One UI 7 gelirmi? View Post
Türkçe ses desteği var mı? Dil bölümünde yok ama sonradan ses paketi vb. yüklenerek oluyor mu? View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, One UI 7, en sezgisel kontroller için AI öncelikli bir platform sunmayı ve AI destekli kişiselleştirilmiş... View Post
Neden böyle bir şey yaptıklarını anlamıyorum tamam PC için Dex kullanmak mantıksız olabilir ama insanlar bunu kullanıyordu ben PC ye ihtiyaç... View Post
Samsung beta programı yöneticilerinden biri, bilgisayarlar için kullanılan DeX özelliğinin One UI 7 ve sonraki sürümleri kullanan cihazları... View Post
Telefonumu kalem aracı olarak kullanmak istiyorum fakat bağlayamadım bir türlü. Telefon simgesi görünmüyor. Ne yapmalıyım? View Post
User | Count |
---|---|
7 | |
7 | |
6 | |
5 | |
5 |