Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung health özellikleri gelecek mi View Post
Kendi keyfine göre değişip duruyor arayüz. Bence şuan çok kötü View Post
Reddit, r/oneui subredditinde u/HatsuneMiku3187 tarafından View Post
Onur abimiz çerezlik bir video atmış izlemeyenler izlesin. [ (Topluluk ihlali yedim:(( (YT/video bağlantısı) ] SM ile Apple arasındaki bazı temel... View Post
s24 ve s23 serisine gelecek mi? View Post
Az önce rutini güncellemek isterken böylr bir şey farkettim, bu nedir? View Post
Her markanın kendine ait mesajlaşma uygulaması var samsungun neden yok View Post
Ekran tazeleme hızını yönetebileceğim uygulama yok mu Galaxy max hz var ama kurulumu yapmama rağmen premium aktif olmuyor View Post
Gaming Hub'da görev tamamlayarak yumurta toplayıp canlı koleksiyonu oluşturabileceğinizi biliyor muydunuz? Koleksiyonunuz ne durumda? View Post