cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları,   WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhaba Samsung Forum kullanıcıları,   Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Biliyorsunuz yeni akili telefonlarda yani samsung Amiral gemisi ve diyer marka larda e sim var o durumu sordum nasil diye Tek kulanmalik kare kod... View Post

Posted by      in  Diğer

Güncelmiyiz sitesine göre 2 gün sonra one uı 6.0 güncellemesini alacak doğru mu        View Post

Posted by      in  Diğer

Alarmları gruplandırabilsek güzel olur. Mesela hafta içi, hafta sonu gibi ayrı gruplara ayırabilirsek karışıklık giderilmiş olur.   View Post

Posted by      in  Diğer

Galaxy Themes'daki animasyonlu duvar kağıtlarını arama arka planı olarak ayarlayabilsek güzel olur. View Post

Posted by      in  Diğer

Bu gün bir telefona güncelleme gelecek denildi ama ne gelen var ne giden forumda kimse bahsetmiyor. Bekleye bekleye ağaç olduk. Geçen sene Android 13... View Post

Posted by      in  Diğer

Herkese selam, Android 14'ü bekleyen herkesin takip ettiği checkfirm uygulaması hakkında sizlere bilgi vereceğim.       Bu ekranda, yeşil renkle... View Post