Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung'un bize sunduğu smartfind uygulaması cihaz ile uyumlu çalışmıyor.Cihazınız çalındığında veya evde kaybettiğinizde bu uygulama kitleme,ses... View Post
Biliyorsunuz yeni akili telefonlarda yani samsung Amiral gemisi ve diyer marka larda e sim var o durumu sordum nasil diye Tek kulanmalik kare kod... View Post
Merhaba. TFT PLS ve IPS ekranları arasındaki farkları yazmadan önce bu ekranların tanımlarını yaparak yazımıza başlayalım;TFT PLS Ekran :TFT (Thin... View Post
Güncelmiyiz sitesine göre 2 gün sonra one uı 6.0 güncellemesini alacak doğru mu View Post
Son test mi oluyor arkadaşlar bu her gün yeni bir test yapıyorlar View Post
Alarmları gruplandırabilsek güzel olur. Mesela hafta içi, hafta sonu gibi ayrı gruplara ayırabilirsek karışıklık giderilmiş olur. View Post
Galaxy Themes'daki animasyonlu duvar kağıtlarını arama arka planı olarak ayarlayabilsek güzel olur. View Post
Bu gün bir telefona güncelleme gelecek denildi ama ne gelen var ne giden forumda kimse bahsetmiyor. Bekleye bekleye ağaç olduk. Geçen sene Android 13... View Post
Arkadaşlar öncelikle bugün Bursa'da deprem oldu ve çevre illerdede hissedildi. Allah beterinden korusun. Cümleten geçmiş... View Post
Herkese selam, Android 14'ü bekleyen herkesin takip ettiği checkfirm uygulaması hakkında sizlere bilgi vereceğim. Bu ekranda, yeşil renkle... View Post
User | Count |
---|---|
7 | |
6 | |
4 | |
3 | |
3 |