Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Video Oynatıcı uygulama 7.3.36.1 sürümü ile güncellendi. Bu güncelleme, hata düzeltmeleri ve... View Post
Eğer senin Samsung telefonun ana ekranı One UI 6.1.1'e güncellendikten sonra donuyor veya yeniden başlatılıyor, yalnız değilsiniz. Birçok Samsung... View Post
Merhaba arkadaşlar A35 in yanına hangi kulaklığı alırsam memnun olurum sizce? View Post
100 gönderi, 600 yorum, 70 yer imi teşekkür ederim 🙏💫💫 View Post
Akıllı telefonlar, profesyonel fotoğrafçılık için güçlü araçlar haline geldi. Samsung’un amiral gemisi modelleri, özellikle Galaxy serisi, profesyonel... View Post
Agustos ayı guncellemesi dir View Post
Merhaba arkadaşlar; S23FE için hangi duvar kağıdını önerirsiniz acaba? View Post
Rakip firmanın forumunda böyle bir etkinlik ve yarışma yapılmaya başlandı. Böyle bir etkinliğin ve yarışmanın kesinlikle bu forumda da yapılması... View Post
Bunu biliyordum bi ara da unuttum. 47 dakika mlbb 11dk bs oynadım 58 dakika açık kalmış ben oynarken. Game Optimizing Service ne sağlıyor... View Post
Merhaba arkadaşlar ben ttnet kullanıyorum biliyorsunuz ki şimdi bildiğiniz gibi ilk gelince basılı faturadan sms faturaya geçince 5 gb veriyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1788 | |
1421 | |
1116 | |
760 | |
537 |
User | Count |
---|---|
33 | |
29 | |
19 | |