Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Alickk, L-DRAGO, Deniz, OzanA34-5G, Kerim730ExynosA35 hocalarıma katkıları için çok teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun, sonunda Exper Levele... View Post
Selamlar Samsung kullanıcıları! Telefonlarımızın güncelleme süreçleri zaman zaman karmaşık veya yorucu görünebilir, bazen de çeşitli sorunlarla... View Post
Almayı düşünüyorum View Post
Samsung için yeni bir güncelleme yayınladı Telefon uygulaması sürümü 15.3.45 oldu. Bu güncelleme, kullanıcılara Galaxy cihazlarında daha da iyi bir... View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Belirli bir model var diyelim Korede yayınlandı Haziran güncellemesi Türkiyeye ya da başka bir ülkeye 1 hafta sonra geliyor. Neden böyle bir politika... View Post
Bulunduğum yerde havada bir bulut bile yok günlük güneşlik ama uygulamada fırtına var diyor ama yagıs yok diyor View Post
Arkadaşlar selam, başlıkta da yazdığım gibi hangi müzik uygulamasını kullanıyorsunuz, neden? Artı ve eksi yönleriyle yorumlarınızı bekliyorum. Ben... View Post
Selamlar herkese.Samsung M34 kullanıyorum. Galaxy Fit 3 ve Buds FE almak istiyorum.Bütçem ile şuanlık bu kadara çıkabiliyorum.Sizce almalı... View Post
Samsung sam ve seong kelimelerinden geliyormuş korece anlamı 3 yıldız demekmiş cihazların her biri yıldızları temsil ettiği için galaxy adını... View Post
Ya yarim saat once girebiliyordum simdi atiyor surekli uygulamadan ☹️ nedeen? View Post
Uçuş modu açık şuan arkadaşlarım beni aradığını söyledi fakat ben uçuş modunu kapattıktan sonra aramalar bölümünde kimin beni arayıp armadığı... View Post
BİRKERE KUPONU ALA TIKLADIM FAKAT KUPON KAYBOLDU NERDEN BULABİLİRİM ? ( PANODA YOK ) View Post
Sorum başlıktaki gibi View Post
User | Likes Count |
---|---|
538 | |
280 | |
269 | |
238 | |
210 |