Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Merhabalar 2 hafta önce A72 telefonumu servise vermiştim kulaklık girişi sorunu için Ancak lensi çizmişler bumu yeni **bleep** ettim acaba yardımcı... View Post
Kesin doğru mu bilmiyorum ama doğru olma ihtimali olduğu için bilgilendirmek istedim Twitter uygulamasına kısıtlama gelmiş Bu yüzden uygulamada sorun... View Post
Arkadaşlar, "AR Karalama" uygulaması işe yarıyor? View Post
TÜM DEPREM MAĞDURLARI İÇİN ALLAH A DUALARIMIZİ İLETİYORUZ. MADDİ MANEVİ UFAK TEFEK YARDIMLARI YAPIYORUZ. GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ. O APARTMANLARI KİM... View Post
Aklımın ucundan geçmeyen hatalar buluyorum.😅 Bu seferde Bixby ile karşınızdayım. "Open the internet" veya "open... View Post
Sayın samsung türkiye ekibi sizden bir ricam var biliyorsunuz ki 10 ilde deprem oldu türkiye olarak yastayız depremzedeler için pil güncellemesi... View Post