Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Android'in tabanı Linux, tam 33 yaşında. Belki de Linux olmasaydı bugün Android olmayacaktı. İyiki doğdun Linux View Post
Herkese teşekkürler 🥰🙏 View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, Bizlere 0850 644 77 11 numaralı WhatsApp Destek hattımızdan tüm ürün ve hizmetlerle ilgili talepleriniz... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Members forumuna ara sıra gelip gidiyorum takip ediyorum. Kimileri telefonuna tapıyor gibi.Kimileri de taptığı telefonunu bide başkalarına taptırmaya... View Post
13 adet dil eklenmiş olup Türkçe de mevcuttur ancak kendiliğinden yüklü değil, indirilip kurulması gerekmektedir. En önemlisi şu an beta aşamasında... View Post
Ben members'se bir iki aydır girmediğim için ne ara olmuş View Post
Ana konu: https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Duvar-kağıdı-uygulaması-çöküyor/td-p/17027463?src=ShareByUserCM Sorunu basit sekilde... View Post
Apple intelligence ve Galaxy AI teknolojileri kullanılarak aynı fotoğraftaki objeler siliniyor ve bakın sonuç nasıl oluyor ... Her iki cihazda... View Post
Samsung kablosuz şarj cihazı satın alırken bunlara dikkat edin.Lütfen dikkat : Samsung Logo basılı veya benzeri bir ürün etiketi iliştirilmiş olsa... View Post
Telefonlarımızdan dizüstü bilgisayarlarımıza kadar birçok cihazımızda bulunan dokunmatik ekranlar, kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor. Ancak çizilme... View Post
Konu: Cihaz Bakımında Önbellek Temizleme Yok Hem bir arkadaş, hem de bugün forumda bu seçeneği gördüm ama bende yok. Neden? View Post
2024'te çıkacak amiral gemisi akıllı telefonlar, 6000 mAh kapasiteli dev bataryalarla geliyor. Ancak, hızlı şarj yetersiz kalabilirŞarj Yeni bir... View Post
Sayın Samsung Üyeleri,SD hafıza kartı alırken dikkatli olmanız önemlidir. Düşük bütçeli hafıza kartları, riskler ve tehlikeler içerebilir. Bu tür... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1734 | |
1420 | |
1102 | |
760 | |
525 |
User | Count |
---|---|
41 | |
30 | |
21 | |