Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Members ailesi selamlar, Hepimizin en önde gelen yegane unsuru mahremiyettir elbetteki ve bu paylaştığım gönderide buna yakinen değinmiş olup... View Post
Araştırma şirketi Counterpoint Research, 2023'ün üçüncü çeyreğinde en çok satan akıllı telefonları sıraladı. Listedeki ilk 10 modelin toplam... View Post
Merhaba arkadaslar. S22 Ultra kullanan kisiler rica etsem isinma kasma donma ve pili icme durumu var mi cihazin ? Ortalama kac saat ekran suresi... View Post
medya sesini ahizeden verebilir miyim View Post
Samsung Türkiye Ekibi çok yoğun çalışıyorlar herhalde mesajlara bile yanıt vermiyorlar maşallah View Post
Buds 2 pro ile video izlerken yada müzik dinlerken tek kulaklığı çıkardığımda yayın durmuyor View Post
Merhaba duyduğum csc nedir acaba telefonum a51(Android 11) yurtdışı cihaz csc ülke diye söyleniyor sanırım csc değiştirmek sorun olur mu cihaz... View Post
Bu sabah telefonu açtım ilk başta sorunsuzdu fakat İnterneti aćınca birden kendi kendine döndü sonra kapandi açınca siyah ekran veriyor 5dk bekledim... View Post
Artık şuna Türkçeyi getirin ya View Post
User | Count |
---|---|
8 | |
6 | |
5 | |
4 | |
3 |