cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Diğer

Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları,   WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhaba Samsung Forum kullanıcıları,   Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post

Posted by Moderator      in  Diğer

Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız.   Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm.   Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post

Posted by      in  Diğer

Samsung Türkiye Ekibi çok yoğun çalışıyorlar herhalde mesajlara bile yanıt vermiyorlar maşallah        View Post

Posted by      in  Diğer

Buds 2 pro ile video izlerken yada müzik dinlerken tek kulaklığı çıkardığımda yayın durmuyor View Post

Posted by      in  Diğer

Merhaba   duyduğum csc nedir acaba telefonum a51(Android 11) yurtdışı cihaz csc ülke diye söyleniyor sanırım csc değiştirmek sorun olur mu cihaz... View Post

Posted by      in  Diğer

Bu sabah telefonu açtım ilk başta sorunsuzdu fakat İnterneti aćınca birden kendi kendine döndü sonra kapandi açınca siyah ekran veriyor 5dk bekledim... View Post