Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... Gönderiyi Göster
Sevgili Samsung Forum Kullanıcıları, WhatsApp Destek Hattımızı hizmetinize sunduğumuz bilgisini sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz! Her... Gönderiyi Göster
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... Gönderiyi Göster
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... Gönderiyi Göster
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... Gönderiyi Göster
Ne zaman gelecek sormayı gerek yok Belki hafta ya da Mart ayında güncelleme... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar, Samsung Music'i yeniden yükledim. Galaxy Store'da "Samsung Music" boyutu 25,32 MB gösteriyor ve Samsung Music yüklendi... Gönderiyi Göster
4 farklı samsung telefonda denedim şarja takınca ekran takılmaya başlıyor çok garip bir problem, ekran ile şarj ne alaka bilmiyorum Gönderiyi Göster
Merhaba Samsung Members Üyeleri, Yeni Galaxy Üyesi çok yakında aramızda olucak.Bugüne kadar hayal edilmiş ,güçlü donanımı ve yazılımı anlamında en... Gönderiyi Göster
Guncellemeden sonra telwfonum agirlasti. Cok fazla animasyon eklenmis ve her bir etkilesimde bu animasyonlar telefonumda takilmalara sebep oluyor.... Gönderiyi Göster
Android 13 One UI 5.0 olan cihazınız da wifi geliştirici modu mevcut. Bunu resimler de gösterdiğim şekilde: Wifi > Sağ üst üç nokta >... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
222 | |
141 | |
134 | |
84 | |
73 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
7 | |
6 | |
5 | |