Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Samsung Members operasyon ekibinden merhaba, Galaxy cihazlarımızı kullanan bazı kullanıcılara "Mobil Cihazımı Bul 1" içeriğinde bir... View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Forum içerisinde " Topluluk Kuralları" na aykırı olan... View Post
Merhabalar Sevgili Forum Kullanıcılarımız. Ben Turuncu, Samsung Forum Moderatörüyüm. Sizlerinde merak ettiği, Q(Android 10) güncellemesi alacak... View Post
Biraz sohbet edelim dedim View Post
Merhaba arkadaşlar, evdeki internete fiber dönüşüm yapıldı fakat internet kesildi. 1-2 saate gelir dediler fakat 12 saatte değişen bir durum yok.... View Post
suana kadar elime ios bile almadim hep android kullandim ve telefonlari cok sıktıgı icin en fazla 1 yil kullanip baska aliyodum bi değişiklik olsun... View Post
Arkadaşlar, İlber Ortaylı vefat etmiş,Allah rahmet eylesin😢 View Post
samsung ls24dg302euxuf 24 fhd 180hz monitörüm var latopum ise asus tuf A15 fa507nur kutudan çıkan hdmi high speed kablo ile bağladım monitorümü fakat... View Post
durduk yere tüm fotoğraflarım kendine kendine yedeklemeye başladı sizde de bu durum var mı napıcam? yedeklemeyi kapattım ama hala devam ediyo... View Post
İos 26 tasarımı hoşuma gitsede samsung özgürlüğüyle yarışamaz 😂 View Post
Dostlar one ui 8.5 konusunda samsung ve samsung yazılımcıları seferber olmuş görünüyor... one ui 8.5'in 7 ayda one ui 8'den neredeyse farksız... View Post
Merhaba Members👋✨️ Sizlere mükemmel bir One UI 8.5 gönderisi hazırladım. Umarım beğenirsiniz , başlayalım o zaman 😊 ✨️ Galaxy AI... View Post
Geçmiş olsun tokat/Niksar 5.3 şiddetinde deprem oldu View Post
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 20 | |
| 19 | |
| 18 | |
| 10 |