Original topic:

Z fold 7 1 tb mi iphone 17 pro max 256 gb mı?

(Topic created on: 10-13-2025 09:52 PM)
173 Views
BilinmEYEN001
Active Level 3
Options
Diğer

Arkadaşlar sizce 118 bin tl verip z fold 7 1 tb 16 gb ram mi alınır yoksa iphone 17 pro max 256 gb mı 120 bin tl aralarında 2 bin tl **bleep** var sizce hangisi

8 Comments
serhatz04
Active Level 6
Diğer
Depolama önemli ise Z Fold 7 tavsiye ederim.
BilinmEYEN001
Active Level 3
Diğer
Ama z fold 7 hem daha iyi hem daha güçlu değilmi hem telefon oluyor hem tablet sadece bence kamera ve yazilımda iphone öne geçiyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Biri katlanabilir bir telefon diğeride normal formda bir telefon
Mr-Doctor
Expert Level 5
Diğer
Kesinlikle fold 7.. S24 ultra kullanıyorum ve S26 tatmin etmezse Fold 7 ye geçeceğim bende.. Apple tarafında 15 pro ve Pro max dışında üst modellere para çöpe gideceğini düşünüyorum
BilinmEYEN001
Active Level 3
Diğer
Katılıyorum haklısınız ama emin olun s26 ultra çok çok daha iyi olacak ben geldiği zaman etkilerse çalışıp alıcam
Hasanbaas
Expert Level 1
Diğer
Bence 17 pro max al geç uzun yıllar kafan rahat etsin android çok iyi ama yapısı gereği uzun yıllar geçtikçe şişiyor sistem ister istemez ilk aldığın gibi olamıyor ama ios işletim sistemi öyle değil iphone 7 al yine akışkan arayüz kasma donma yok he bu arada apple fanı filan değilim uzun yıllar apple kullandım hem androidi özledim hemde apple böyle giderse geleceği parlak değil her yıl aynı şeyi piyasaya sun
Hasanbaas
Expert Level 1
Diğer
Mesela en basit örneği android telefon veya tabletler sağlıklı stabil çalışması için 6 ay veya 1 yılda bir sıfırlamak sistemi rahatlatır bu önerilir zaten ama ios öyle değil aç kullan sıfırlamana gram gerek yok
Hasanbaas
Expert Level 1
Diğer
Google pixel cihazlarında şişme yok mesela onlar saf android kullanıyor biz makyajlı hali one ui mesela makyaj