cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeniden Başlatma Sorunu Bilgilendirme

(Topic created on: 03-28-2021 08:40 PM)
403 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Arkadaşlar son zamanda bir çok cihaz kendi kendine yeniden başlatıyor ama bu sorun samsung tarafından kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü

Bu sorun bir çok modelde oluyor yani bu birçok modelde olması yazılım kaynaklı değildir 

Benim kendi şahsi fikrim yeniden başlatma sorunu herhangi bir uygulama kaynaklı olduğunu düşünüyorum o uygulama yüklü olan kullanıcıların cihazları yeniden başlatıyor 

Bu sadece bizim ülkemizde değil birçok ülkelerdeki bazı cihazlarda mevcuttur 

Sizin fikriniz nelerdir arkadaşlar ? 
9 Comments
Diğer
Benim cihazda genelde SD Kart temassızlığı sebep oluyor onun dışında hiç olmuyor o olay
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben de hiç yaşamadım ama bence de yazılımsal bir sorun değil herhangi bir uygulamanın sorunu olabilir.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Bende öyle tahmin ediyorum aynı cihazlarda bile bazılarında mevcut
esyusuf
Active Level 6
Diğer
Katilmiyorum 2 cihaz var ben olanlari esime de yukledim ne varsa onda kapanma mevcut degil ben hala devam ediyor.Urun garantiye girdi guncelleme sifirdan atildi hic birsey yuklu degil telefon kendi kendine kapandi ben cozemedim garantiye goturecegim birdaha durumu aktaricam sizlere ama bu duruma katilmiyorum samsung dan kaynakli birsey
Anonymous
Not applicable
Diğer
Merhaba Kardeşim.

Otomatik yeniden başlatma açik olabilir ya da cihazın bataryasında bir sorun vardır. Members üzerinden hata raporu gondernenı ya da members üzerinden cihazınıza test yspmanızı öneririm.

Hayırlı akşamlar...
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Otomatik yeniden başlatma kapalı sorunları yaşayan cihazlarda
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hmm o zaman members üzerinden hata raporu gondermenızı tavsiye ederım bı el atılsın cihaza kontrol sağlansın
Alierdem845
Beginner Level 5
Diğer
benim şarjım 20 24 arası olsun kapanıyor full şarja takıyorum 0 oluyo
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Bu sorun batarya kaynaklı olabilir durumun incelenebilmesi için samsung members üzeriden intreaktiflerde pil testi var oradan kontrol sağlayınız ve durumu normal yada kötü çıkarsa

İncelenebilmesi için en yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim