Resolved! Solved

Original topic:

Yeni ana ekran saati

(Topic created on: 10-05-2025 06:01 PM)
174 Views
Kaptan2702
Active Level 6
Options
Diğer

Şu yeni arkadaki resme göre şekil alması gereken saat birkaç farklı resim denememe rağmen hiç birinde en ufak tınlamıyor. İki tanesini örnek olarak çektim ki iki resimde de resmin merkezindeki karakter gayet belli anlayamayacağı karmaşıklıkta değil. Ben birşeyi yanlış mı yapıyorum, aynı şeyi yaşayan oldu mu? Hiç bi fotoğrafımda resme göre oturmadı saat.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Galaxy store da güncellemeleri yaptın mı clock ve clock face orayı kontrol et

View solution in context

0 Likes
Solution
Artisit34
Active Level 10
Diğer
Çok aşağıda olduğu için olabilir ya da insan ya da hayvan olarak algılanmadığı için de olabilir başka bir fotoğrafta deneyin

View solution in context

14 Comments
Diğer
Yazı tipi ve renginden 2. yi seçeceksin gAVdtAm0J0.png5CHnqtetmI.png
Kaptan2702
Active Level 6
Diğer
Hocam videolarda seçili olan 2. Zaten ama olmuyor bende böyle. sadece üstteki tarih sağa veya sola kayıyor videoda olduğu gibi1759677456757.jpg
0 Likes
Diğer
Stil den sadece ilk ikisi oluyor bende Ben de çok uğraştım ytbdan yaptım Model ne
0 Likes
Kaptan2702
Active Level 6
Diğer
Telefon S24 hocam
0 Likes
Solution
Diğer
Galaxy store da güncellemeleri yaptın mı clock ve clock face orayı kontrol et
0 Likes
Kaptan2702
Active Level 6
Diğer
Clock güncel, goodlock'daki clock face'i ise kullanmıyorum ama indireceğim değişiklik olur mu bakalım (edit: şimdi yükledim bişey değişmedi hala olmuyor)1759677866072.jpg
0 Likes
Diğer
Sanırım onun olması gerek
Kaptan2702
Active Level 6
Diğer
Nesneyi insan ya da hayvan saymadığındanmış hocam yine de teşekkürler
0 Likes
Diğer
Bunun olması gerek aslında Bi örnek videoda aynı bu tipte bir duvar kağıdını kullanıyordu yada saati biraz daha indircen, önemli olan saatin nesnenin üstüne gelmesi, normal manzara vs lerde olmuyor, neyse çözüldüğüne sevindim