batuhanm
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
teyyo
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2024 08:54 PM in
Diğer
Pil durumun kötüye gider. Sonra bir bakmışsın pilin iyi olmuş. Ardından bir kere daha kötüye gider. Bu gidiş uzun sürdükten sonra, bir güncelleme daha gelir ve pilin daha iyi gider. Sonra, bir güncelleme daha gelir ve pil durumun yine kötüye gider. Mutluluğun kısa sürer. Telefonlar iyi, akıcı, her şeyiyle iyidir ama bu pil konusu bir leke misali düzeltilemez. O yüzden güncelleme yapan insanlardan konu ile alakalı gidişat hakkında fikir almadan güncelleme yapma derim ben. İkna olunca yaparsın... millet hala android 9 olan telefon kullanıyor. Hiçbir sorun da yaşamıyor.
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2024 08:11 PM in
Diğer
Güvenlik riski olur en fazla
QEYMZ-S24Ultra
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2024 08:19 PM in
Diğer
Yazılım güncellemeleri genellikle sorunları yok etmrk veya çözmek için vardır yapılırsa daha iyi olur ama yapılmazsa sıkıntı olmaz
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2024 08:20 PM in
Diğer
1 cihazınız daha güvenli hql qlır
2 guncelleme aldıkca oyun ve uygulamalar daha stabil calısır
2 guncelleme aldıkca oyun ve uygulamalar daha stabil calısır
Bilemedim_şımdı
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2024 08:35 PM in
Diğer
Güvenlik riski oluşur
Zamanla uygulamaların stabilize sinde problemler oluşur. ( hemen değil süreç ile olur )
Zamanla uygulamaların stabilize sinde problemler oluşur. ( hemen değil süreç ile olur )
Solution
teyyo
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2024 08:54 PM in
Diğer
Pil durumun kötüye gider. Sonra bir bakmışsın pilin iyi olmuş. Ardından bir kere daha kötüye gider. Bu gidiş uzun sürdükten sonra, bir güncelleme daha gelir ve pilin daha iyi gider. Sonra, bir güncelleme daha gelir ve pil durumun yine kötüye gider. Mutluluğun kısa sürer. Telefonlar iyi, akıcı, her şeyiyle iyidir ama bu pil konusu bir leke misali düzeltilemez. O yüzden güncelleme yapan insanlardan konu ile alakalı gidişat hakkında fikir almadan güncelleme yapma derim ben. İkna olunca yaparsın... millet hala android 9 olan telefon kullanıyor. Hiçbir sorun da yaşamıyor.
FurkanFA
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-01-2024 12:13 AM in
Diğer
Çoğu kişi güncellemenin stabilizasyon konusunda iyileştirmesinden söz ediyor fakat benim cihaz her yeni güncelleme ile daha ağır çalışıyor. Cihazı ilk aldığım ki hız ile şuan ki hızı bir değil. Güvenlikli bahanesiyle telefon çöp oldu!