cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yazılım Güncellemeleri ile âlâkalı..

(Topic created on: 02-21-2021 03:07 PM)
274 Views
Wig
Expert Level 3
Options
Diğer
Selamün aleyküm, artık şu yazılım güncellemesi konusunda etkili bir çözüm getirmesi gerekiyor. Lütfen şu cihazlara daha fazla ve, daha kısa bir şekilde güncelleme verin, mesela android 12'yi Ocak ayında tüm telefonlar için güncellemeyi test edin ve, bütün telefonların başarılı bir şekilde test ettik'den sonra bir günde güncellemeleri verin. Gel  gelelim yazılım güncellemesi verme işine Mesela, benim telefondan örnek vereyim Galaxy A20 cihazı Android 11 aldıktan sonra + 1 yıl güvenlik güncellemesi alacak ve, güncelleme desteği sonra erecek. Bu güncelleme işini şöyle yapabilirsiniz. 4 - 5 yıl ve +2 yıl güvenlik güncellemesi verin. Çok etkili bir çözüm olur. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba GyZ3N,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
AlperM34
Active Level 8
Diğer
Samsung'un çıkardığı telefon sayısını bir düşün. Bütün bu modellere aynı anda test yapıldığını düşün. S21Ultra, Note20 Ultra gibi modeller aralarında kaynar, bu telefonlar çok üst düzey, bu kadar geç güncelleme almayı hak etmiyorlar. Ve Samsung gelecek yıllarda da telefon çıkaracak, o telefonlarda güncelleme alacak, düşünsene, eğer senin dediğin gibi tüm modeller(yaklaşık 70e yakin) aynı anda güncelleme alırsa S21 Ultra gibi cihazlar normalden 6 7 ay daha geç güncelleme alır(Anrdoid Gün.).
AlperM34
Active Level 8
Diğer
Apple ın çıkardığı tüm modeller S21 Ultra seviyesinde, yani çok üst düzey ve az model sayısına sahip, aynı zamanda Appleın kendine ait işletim sistemi var.
enteIferidun
Expert Level 5
Diğer
Ben de yazılım güncellemelerinin hazırlık, kontrol ve yayım aşamalarının daha iyi bir plan kullanılarak yapılması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, gerçek bir marka gibi davranarak kısa, orta ve uzun vadeye yönelik planlar yapmalı ve bu planları halka açık bir hale getirmeli. Yazılım güncellemelerinin adedi konusunda ise, markanın izlediği politika itibariyle artış mümkün gözükmüyor ve bu artışın yavaş yavaş gerçekleşmesi gerekiyor.
Wig
Expert Level 3
Diğer
Bu yazılım konusu ile, çok etkili ve uzun vadeli politika yapmaları lazım.
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba GyZ3N,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes