cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

' Yargı Köşesi de Neymiş? ' [Ateş Hattı #26]

(Topic created on: 3 weeks ago)
328 Views
Siberizm
Active Level 4
Options
Diğer

Nabıyonuz? Members'da bir eleştiri serisi başlatıp en uzun süre devam ettiren muhtemelen Siberizm'dir. 26 Bölüm oldu. Neredeyse 4 5 aylık bir süreç.

Eleştiri serilerinde zor olan kimseden çekinmeden düşüncelerinizi yazıp bir kişiyi veya bir grubu eleştirmektir. Elbette bu Members kurallarına uygun ve saygı çerçevesinde olmalıdır.

Ateş Hattı uzun süre tekel bir seri olarak devam etti. Ancak dün Ateş Hattı'na kardeş bir eleştiri serisi geldi.

『YARGI KÖŞESİ』

Yargı köşesi bir çoğumuzun forumda uzun süredir tanıdığı OverTheHorizon takma isimli kardeşimize ait Ateş Hattı'nın kardeş eleştiri serisidir. 

Bu seride Members üzerinde bir mahkeme kuracağım ve bu mahkemeye teker teker Members üyelerini çıkaracağım.

Diyen Verda ilk bölümünden sağlam bir açılış yaptı. Ateş Hattı'nın tekel olması beni hep rahatsız eden bir durumdu. Sanki Siberizm eleştirilemez gibi bir algı oluşturuyordu.

Bakalım Verda'dan ricam Yargı Köşesi'nin 2. Duruşmasına Siberizm'i, yani beni çıkarması. Beraat kararı alabilecek miyim göreceğiz. 

Şahsen eleştiri serilerinin artması yönündeyim. Ateş Hattı öncü bir seridir. Ancak hint kumaşı değildir. Sizlerden de en az 3 tane daha eleştiri serisi beklentim var. Umarım bu gerçekleşir

『BU ELEŞTİRİ DEĞİL ÖVMEK』

Eleştiri sadece sövüp saymak değil iyi yerlerinide görmektir. Bir hata olursa Verda Ateş Hattı'nı eleştirebilir. Yargı Köşesinde bir hata olursa Siberizm Yargı Köşesini eleştirebilir. Bunlar tatlı atışmalardır

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Eleştiriniz için teşekkürler hocam :DD
Bu arada ismimi böyle yapasım var acaba yapsam mı yaa (profil 100% değişecek bu arada aklınız kalmasın isimde kararsızım yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyorum)1726862330786.jpg

View solution in context

Solution
Diğer
Yaaani öneri verirseniz çok iyi olur hocam, bu arada Yargı Köşesi'nde isteğiniz üzerine sizi eleştireceğim hocam muhakkak 😀

View solution in context

21 Comments
Solution
Diğer
Eleştiriniz için teşekkürler hocam :DD
Bu arada ismimi böyle yapasım var acaba yapsam mı yaa (profil 100% değişecek bu arada aklınız kalmasın isimde kararsızım yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyorum)1726862330786.jpg
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Biraz uzun sanki ama bilemedim
Solution
Diğer
Yaaani öneri verirseniz çok iyi olur hocam, bu arada Yargı Köşesi'nde isteğiniz üzerine sizi eleştireceğim hocam muhakkak 😀
Siberizm
Active Level 4
Diğer
O eleştiriyi bekliyorum 😂🙏🏻

OverTheHorizon:

OVerdaHorizon 😂 bence mantıklı ses uyumu var
Diğer
OverTheHorizion😎😎
Verda:cihazismiburayayazılır:🥱
Diğer
OverTheHorizion
CanerS21Fe