cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yardım o(╥﹏╥)

(Topic created on: 08-12-2023 12:05 PM)
ilosmilos
Active Level 1
Options
Diğer

Merabalar sanırım telefonum virüs kaptı ana ekrandayken bile reklam cıkıyor ne yapmalıyım 🤷‍♀️

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Selamünaleyküm.
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung destek hattını arayın. Sorununuzu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711

View solution in context

17 Comments
Akaygalaxya73
Active Level 7
Diğer
En son yükledigin uygulamayı sil
ILoveCats_
Expert Level 5
Diğer
Ne alaka
Akaygalaxya73
Active Level 7
Diğer
Şimdi virüs neyden bulaşır bilmeden konuşma knk virüs bir uygula yükleme aracıyla bulaşır en son yüklenen apk dosyası varsa virüs en son play store den yüklediği şey varsa vuruş dediğim şey en son apk dosyasi varsa sil diyorum en son uygulama yuklediysen sil diyorum anladın okey
BurakTunç
Expert Level 4
Diğer
Sadece uygulamayı silerek kurtulursa ne gülerim.🤣 Evet virüs kurulan programlar uygulamalar ile bulaşabilir ama kurduktan sonra sözde kurulamadı diye hata verip kendisini uygulama olarak göstermeyen virüsler de var. Sadece bir WhatsApp aramasıyla -açmaya gerek yok- hard reset atsan dahil gitmeyen virüsler bile var, adı sanırım Pegasus'tu.
Akaygalaxya73
Active Level 7
Diğer
Cihazdan anlamayan bir insan daha abi ne zaman akillancaksiniz virüs apk dosyasindan gelir yada en son yüklenen uygulamadan gelir kapiş
BurakTunç
Expert Level 4
Diğer
Dediğimi anlamamışsınız. Evet virüs APK dosyasından ve en son yüklenen uygulamadan gelir, gelmez demedim. Ama sadece uygulamalardan gelmez. Pegasus da buna bir örnek, araştırıp bakabilirsiniz.
Akaygalaxya73
Active Level 7
Diğer
Sen ne anlatiyon knk tamam senin dediğin olsun
Diğer
Fabrika Ayarları Hard Reset Stock Rom🫡
Diğer
Yüklediğin uygulamaların arka plan verisini,arkaplan internetini kapatıp çok fazla kullanmadıklarını derin uyku moduna al ve bildirimlerini kapatıp"ekranın üstünde göster" seceneklerini kapat.Bunu yaparsan sorun çözülür,virüs değildir,reklam.1691831655284_1691831655271_0.jpg