Original topic:

Yapay Zeka Fotoğraf Yarışması Yarın Başlıyor 😍✨️

(Topic created on: 12-17-2024 01:02 PM)
534 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Diğer

image
Görseli Al yardımıyla oluşturdum.

Merhaba Değerli Members Üyeleri 

Bana daha önce gelen bir fikir üzerine benden birkaç arkadaşımız yapay zeka fotoğraf yarışmasıda yapmamı istedi bende karar verdim, yarın yapay zeka fotoğraf yarışmasını yapıyoruz 😊
 Bu gönderiyide sizleri bilgilendirmek 
amaçlı hazırladım.

Yapay zeka fotoğraf yarışması ile ilgili daha önce Members'te yapmak isteyen bazı arkadaşlarımızda olmuştu ama henüz hayata geçiremediler. Members'te ilk defa yapılacak olan yapay zeka fotoğraf yarışmamız umarım güzel geçer. 

Önemli lütfen okuyun 👇
Yapay zeka fotoğraflarını nereden bulabiliriz/hazırlayabiliriz diyorsanız size özelden bu konu hakkında yardımcı olacağım. Bu gönderiye eğer bir site ismi falan yazarsam reklama gireceğinden dolayı yazmak istemedim. Hazırlayacağınız yapay zeka fotoğrafı istediğiniz gibi olabilir. Mesela Samsung'un kendi Al özelliklerini kullanarak bir yapay zeka fotoğrafı hazırlayabilirsiniz yada 3.parti uygulamalar ile de hazırlayabilirsiniz. Örneğin: Bir yapay zeka uygulamasından manzara-doğa, kedi-köpek resimleri ne isterseniz yarışmaya uygun bir şekilde kendi fikirlerinizden bir yapay zeka fotoğrafı yaratabilirsiniz. Burada önemli olan sizin sade mi yoksa detaylı bir fotoğraf mı yaratmak istediğinizdir. Bana kalırsa detaylı ve uğraşılmış bir yapay zeka fotoğrafları oluşturursanız sevinirim. Unutmayın bu yapay zeka fotoğraf yarışmamızında kuralları ve ödülleri olacaktır. O konuyuda yarın açıklayacağım. Ve hazırladığınız fotoğrafları yarın yeni bir gönderimde paylaşabilirsiniz. Size bu yeni yarışmam ile ilgili gereken detayları anlattım. 
Bir sorunuz varsa sorabilirsiniz 😊
11 Comments
CyberHakim
Expert Level 5
Diğer
Sabırsızlıkla bekliyorum❤
Diğer
1., 2. ve 3.'ye ödüller nelerdir
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Beğeni ödülleri vereceğim.
1.) 125 Beğeni
2.) 100 Beğeni
3.) 75 Beğeni
4.) 50 Beğeni
5.) 25 Beğeni
Unkn6wn
Active Level 5
Diğer
😮👏👏 Merakla bekliyorum, umarım 1. olana S25 Ultra hediye edilir 😂
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Bu tür yarışmalarda çoğu zaman beğeni ödülleri verilir bazende youtube ve spotify 2-3 aylık premium üyelik veren oluyor onun üstünü kimse veremiyor normal kullanıcıyız bizde 😅 bende beğeni ödülü vereceğim. Bu tür yarışmaların konseptini çoğu kişi biliyor zaten.
Diğer
Benim telde ileri zeka yok .geri zekada kaldı ben katilamam 😂
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Gemini, ChatGPT, Microsoft designer ve Copilot var bro bunların hepsi ile görüntü oluşturma ücretsiz 😅
ᴅnz
Expert Level 5
Diğer
Hocam tam anlamadım full den ai fotoğrafı mı yapay zekaların yaptığı yoksa nesne taşıma silgi ai larımı
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Ai fotoğrafı olacak. Telefonunda Galaxy Al yok ise 3.parti uygulamalardan görüntü oluşturacaksınız. Örneğin Gemini, ChatGPT, Microsoft designer ve Copilot bunların ücretsiz sürümleri ile görüntü oluşturulabiliyor 😊 Yani herkes telefonunda Galaxy Al olsun olmasın 3.parti uygulamalardan görüntü oluşturarakta katılabilir.