cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yaşadığım deneyimi sizlere aktarmak istiyorum

(Topic created on: 03-30-2024 02:42 AM)
492 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Öncelikle herkeze hayırlı sahurlar dilerim şuan kullandığım telefon A73 bu telefon önce M21 kullanıyordum 6.000 mah dev bir pili var şarjin dan çok memnundum şarjini bir gün çok yoğun kullansam hiç telefon elim den düşmese bile çok rahat bir günü deviriyordu taki vodafone den türktelekom'a geçene kadar bulunduğum lokasyon vodafone 4.5G şebekesi dört diş çekiyordu vodafone dan türktelekom'a geçtim telefonun şarji su gibi gitmeye başladı ( abartmıyorum ) artık M21 günü çıkartmama ya başladı ilk başta operatörün bu kadar şarji etkileyeceğini bilmiyordum internetten çok detaylı bir araştırma yaptım türktelekom dan ve vodafone dan herkez şikayetciydi herkez şarjinin kötü gittiğini yazıyordu ama vodafone dayken benim şarjim iyi gidiyordu turkcell den çok fazla şikayet yoktu ama türktelekom ve vodafone dan formlar şikayetlerle doluydu bu arada türktelekom bulunduğum lokasyon da iyi çekmiyordu vodafone'a geri dönmek istemiyordum turkcell'e geçtim telefon resmen kendine geldi vodafone de ki gibi şarjim çok iyi gitmeye başladı sizlere bunu aktarmak istedim gerçekten gsm operatör şarjinizi çok etkiyor. Tabi bu bulunduğunuz lokasyon dan lokasyona da değişebilir. 

9 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
İyi çekmediğinde extra güç tüketiyor. Mobil veri sünger gibi emer şarjı.

View solution in context

Solution
Somebodyelse1
Active Level 6
Diğer
Evet etkiliyor. Ayrıca daha 3.5G, 4.5G her bölgede çekmezken büyükşehirler dahil, millet 5G ne zaman gelecek diyor.

View solution in context

Solution
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Ben şu anda Vodafone kullanıyorum turkcell ile rakip bile olamaz bence Vodafone kapsama alanı için baktığımız zaman turkcell in kapsama alanı 10 ise Vodafone 5-6 dır bu da cihazı olumsuz etkiler hangi yönden baktığınıza bağlı bu misal ekonomik kaynaklı olarak bütçe dostu Vodafone veya Türk Telekom düşünülebilir fakat Vodafone ve turkcell arasındaki o fiyat farkının sebebi turkcell in çekim kalitesidir hani shop samsungda a54 17 bin TL trendyol da 16 bin TL gibi değil bu Vodafone ve turkcell i aynı bölgede deneyimledim ve açık ara turkcell **bleep** atıyor 5 dk video izlesen YouTube de Vodafone kasma yapar bazen çekmez bile ama turkcell de çok nadir olur bu

View solution in context

Solution
jhosepA13G80
Active Level 9
Diğer
Aksine mersindeyim Vodafone daha çok yiyor şarj ama o kadar su gibi değil

View solution in context

Solution
VedatA545G
Expert Level 2
Diğer
Türk telekom çok kötü internet çok az çekiyor girilmiyor bende turkcelle geçtim

View solution in context

Solution
AEFSANE
Expert Level 4
Diğer
Ben çok uzun yıllar turkcell kullandım tavsiye üzerine vodafone geçtim

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Yıllardan Beridir Turkcell Kullanırım kötü çekmesine rağmen,

Kısa Süre önce (2,4Ay arası) Vodafone geçtim. Gayet memnunum. Onur kardeşim. 😊

View solution in context

Solution
Diğer
Bende turkcell kullanıcısıydım inan hiç çekmiyordu intenet paketleride pahaliydi
Bende Vodafone'ye geçtim rahatladım paketleri uygun benim telefonda güzel çekiyor.

View solution in context

Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
Bulundugun konuma göre şebeke azalıp çoğaldıgından ,kötü çeken yerlerde şarj çabuk bitiyor.

View solution in context

20 Comments
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
İyi çekmediğinde extra güç tüketiyor. Mobil veri sünger gibi emer şarjı.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Mobil veri de olmanıza bile gerek yok durduğu yer de bile peynir ekmek gibi şarji yiyor hocam
Solution
Somebodyelse1
Active Level 6
Diğer
Evet etkiliyor. Ayrıca daha 3.5G, 4.5G her bölgede çekmezken büyükşehirler dahil, millet 5G ne zaman gelecek diyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kesinlikle size katılıyorum şuan 2G normel şebekenin bile çekmediği yerler var dünya 6G ye hazırlanıyor biz daha 4.5G yi bile tam otutturamadık 5G ye nasıl gecicez anlamadım söz de 2024 teknoloji cağındayız yersen
Somebodyelse1
Active Level 6
Diğer
Aynen. Teknolojik mucize gibi bir şey olmazsa bence 5G'nin sonu 4.5G'ye benzeyecek, aynı yıllara varan süreç işleyecek
zeto
Active Level 9
Diğer
Yanlış hatırlamaz isem 2g şebesi tarih olucak bu yıl yada 2 yıl içinde android de üst segment cihaz hariç şarj iyi olmaz pek 2026 olması gerek 5g için verilwn tarih ve büyük ihtimalle 5.5g olucak 5g için kaynak yt de mesut çevik
Solution
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Ben şu anda Vodafone kullanıyorum turkcell ile rakip bile olamaz bence Vodafone kapsama alanı için baktığımız zaman turkcell in kapsama alanı 10 ise Vodafone 5-6 dır bu da cihazı olumsuz etkiler hangi yönden baktığınıza bağlı bu misal ekonomik kaynaklı olarak bütçe dostu Vodafone veya Türk Telekom düşünülebilir fakat Vodafone ve turkcell arasındaki o fiyat farkının sebebi turkcell in çekim kalitesidir hani shop samsungda a54 17 bin TL trendyol da 16 bin TL gibi değil bu Vodafone ve turkcell i aynı bölgede deneyimledim ve açık ara turkcell **bleep** atıyor 5 dk video izlesen YouTube de Vodafone kasma yapar bazen çekmez bile ama turkcell de çok nadir olur bu
Solution
jhosepA13G80
Active Level 9
Diğer
Aksine mersindeyim Vodafone daha çok yiyor şarj ama o kadar su gibi değil
Solution
VedatA545G
Expert Level 2
Diğer
Türk telekom çok kötü internet çok az çekiyor girilmiyor bende turkcelle geçtim