cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yaşadığım deneyimi sizlere aktarmak istiyorum

(Topic created on: 03-30-2024 01:37 PM)
115 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Öncelikle herkeze hayırlı sahurlar dilerim şuan kullandığım telefon A73 bu telefon önce M21 kullanıyordum 6.000 mah dev bir pili var şarjin dan çok memnundum şarjini bir gün çok yoğun kullansam hiç telefon elim den düşmese bile çok rahat bir günü deviriyordu taki vodafone den türktelekom'a geçene kadar bulunduğum lokasyon vodafone 4.5G şebekesi dört diş çekiyordu vodafone dan türktelekom'a geçtim telefonun şarji su gibi gitmeye başladı ( abartmıyorum ) artık M21 günü çıkartmama ya başladı ilk başta operatörün bu kadar şarji etkileyeceğini bilmiyordum internetten çok detaylı bir araştırma yaptım türktelekom dan ve vodafone dan herkez şikayetciydi herkez şarjinin kötü gittiğini yazıyordu ama vodafone dayken benim şarjim iyi gidiyordu turkcell den çok fazla şikayet yoktu ama türktelekom ve vodafone dan formlar şikayetlerle doluydu bu arada türktelekom bulunduğum lokasyon da iyi çekmiyordu vodafone'a geri dönmek istemiyordum turkcell'e geçtim telefon resmen kendine geldi vodafone de ki gibi şarjim çok iyi gitmeye başladı sizlere bunu aktarmak istedim gerçekten gsm operatör şarjinizi çok etkiyor. Tabi bu bulunduğunuz lokasyon dan lokasyona da değişebilir. 
Solution
AEFSANE
Expert Level 5
Diğer
Ben çok uzun yıllar turkcell kullandım tavsiye üzerine vodafone geçtim
Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Yıllardan Beridir Turkcell Kullanırım kötü çekmesine rağmen,

Kısa Süre önce (2,4Ay arası) Vodafone geçtim. Gayet memnunum. Onur kardeşim. 😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
Doğrudur hocam ben de vodafone her hangi bir problem yaşamadım sarjim da gayet iyi gidiyordu onu da yazdım zaten dikkat ettiyseniz
jhosepA13G80
Active Level 9
Diğer
Birde hocam bu aile profili ve standart profili falan varya bu kısıtlma dışında internet hızını yavaşlatır mı?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yok onun hızla alakası hiç yok
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Aynen onur Kardeşim gördüm. 😊
jhosepA13G80
Active Level 9
Diğer
Bölge ile alakalı bu taraflarda Vodafone çok kötü çekiyor
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Aynen kardeşim. 😊
Solution
Diğer
Bende turkcell kullanıcısıydım inan hiç çekmiyordu intenet paketleride pahaliydi
Bende Vodafone'ye geçtim rahatladım paketleri uygun benim telefonda güzel çekiyor.
Solution
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
Bulundugun konuma göre şebeke azalıp çoğaldıgından ,kötü çeken yerlerde şarj çabuk bitiyor.