cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

YAZILIM DÜŞÜRME

(Topic created on: 08-26-2023 10:19 PM)
396 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Benim telefonum kutudan Android 12 One UI 4.1 ile çıktı ve şuan Android 13 One UI 5.1 ben yazılımı nasıl kutudan çıkan ilk sürüme dönderebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Diğer

resmi olarak böyle birsey yapılmıyor.  illegal yollarla yapanlar var garanti dışı bırakıyor ve cihaza zarar vermektedir. 

View solution in context

10 Comments
Furkan0182
Active Level 4
Diğer
Öyle bişey mümkün değil diye biliyorum
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Diğer

resmi olarak böyle birsey yapılmıyor.  illegal yollarla yapanlar var garanti dışı bırakıyor ve cihaza zarar vermektedir. 

OğuzB
Active Level 4
Diğer
İllegal değil. İşinin bilirsen cihaza zarar vermezsin.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Bootloader sürümü aynı olan sürüme kadar düşebilirsin

Garanti den yana sıkıntı yaşamazsın Türkiye yaparsan.Türkiye dışı yapıp servise vermeden Türkiye içi yaparsan servisteki eleman anlaması imkansız gibi:)

Ama şuan A33 için 4.1 dönmen imkansız hatta önceki aya dönmen bile imkansız
ComradeS62
Active Level 6
Diğer
Alfa konudan bağımsız bu A53 için adam akıllı bir güncelleme ne zaman gelecek. Yok arkadaş ne yaparsam yapayım telefon oyun oynarken yanıyor gos devre dışı bıraktım gene ısınıyor. Hava şuan serin mesela çok ısınıyor telefon ne şu lanet olası mayıs ve haziran ayı güvenlik güncellemelerinden sonra telefonda ısınma problemi başladı. Net hatırlıyorum telefonu ilk aldığım zamanlar ilk 3-5 ay aynı oyunu oynardım hiç ısınmazdı :(
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Kardeşim 1gb ye yakın bir güncelleme gözüküyor iyileşme olabilir kodları ise GJ GJ GJ ağustos sürümü geldiyse eylul ile ,gelmediyse direk ağustos sürümü ile sunulur .

Umarım beklentini karşılar güncelleme
ComradeS62
Active Level 6
Diğer
Eyvallah kardeşim umarım
Diğer
Gardasim modelini söyle yardımci olurum dinleme milleti
Anonymous
Not applicable
Diğer
A33 5G yardımcı olursan iyi olur