cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Winlator emulatorunu deneyen var mı

(Topic created on: 09-06-2024 04:13 PM)
411 Views
Samsung_S23
Active Level 7
Options
Diğer

Bilgisayardaki oyunları oynattığı iddia ediliyorda pes 2013 gta 5 gta 4 nfs run ve biçok oyun çalıştıran kişi gördüm üstelik oyunlardada pcdeki gibi gta 5 90 gb ise o şekilde bir indirme yapılıyormuş doğru mudur 

36 Comments
kullaniciii
Active Level 10
Diğer
Deneyip açanlar var fakat rahat oynatacağına imkan veremem deneyip vakit kaybetmeye değmez kısaca.
0 Likes
YunusG
Active Level 7
Diğer
Evet çalışıyor ancak aşırı ağır oluyor ve doğru ayarları yapmazsanız çökebiliyor. Her cihaz için genelde farklı ayar var. Başka bir cihazın auarını yapsanız belki çalışabilir ancak tam performans alamazsınız hatta o telefon normalde sizin cihazınızdan kötü olsa da o daha fazla verim alabilir. O yüzden doğru ayar gerek.
0 Likes
Samsung_S23
Active Level 7
Diğer
Risk demektir
0 Likes
YunusG
Active Level 7
Diğer
Aslında vaktiniz, depolama alanınız ve piliniz (pil tüketimi fazla oluyor özellikle ağır oyunlarda) dışında bir şey kaybetmiyorsunuz. Çökse de sadece oyun açılmıyor. Telefona bir zararı yok.
0 Likes
Samsung_S23
Active Level 7
Diğer
Gta 5 de s23 20-30 fps veriyormuş da büyük risk
0 Likes
YunusG
Active Level 7
Diğer
Riskli bir işlem değil. Telefona zararı yok.
0 Likes
Samsung_S23
Active Level 7
Diğer
90 gb lik exe iniyomuş galiba onu bulmak indirmek dert
0 Likes
_Starixx
Active Level 3
Diğer
S24 Ultra ile hafif ve eski bir oyun olan Half-Life'ı denedim ve yaklaşık 75 fps alabildim. Mudrunner oyununu da denedim ve yaklaşık 30 fps ve düşüşler vardı, bu nedenle GTA 5'i çalıştırabileceğinden emin değilim. Belkide doğru ayarları yapamadım bilmiyorum
0 Likes
Samsung_S23
Active Level 7
Diğer
Ps2 emülatöründen bile nfs undergraund 2 de 30 fps alıyorum ben cihaz s23
0 Likes