cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

WhatsApp Yedekleri!!!

(Topic created on: 10-22-2021 02:44 AM)
190 Views
YektaGndz
Active Level 3
Options
Diğer

Merhabalar.
WhatsApp yedekleri benim telefonumda çok önemli ölçüde yer kaplıyor. Ben bu yedekleri silsem veya harici Flash bellek e taşısam. Eski mesajları görüntülemeye devam edebilirmiyim? Bu arada Google Drive aktif ve sürekli yedekliyorum.

Ayrıca google drive da yedeklerim 834MB görünüyor ama database klasörüne girdiğim zaman 3GB civarında ne alaka?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba YektaGndz,

Konu hakkında, uygulama üreticisine danışmanız gerekmektedir. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Diğer
Google drive da bir süre sonra yenileri üzerine geldiği için daha eskileri siliyor ondan dolayı boyut farklı var tamamen sil datebases dosyasinı sonra wp a girip yedekleme kısmından mesajları yedekleye bas sonra aynı klasöre gir daha küçük boyutlu 1 tane yedek olacaktir
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba YektaGndz,

Konu hakkında, uygulama üreticisine danışmanız gerekmektedir. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes