cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

WhatsApp Bildirim Titreşimi

(Topic created on: a month ago)
124 Views
YunusG
Active Level 10
Options
Diğer

Merhaba. WhatsApp'tan bildirim gelince sadece iki uzun titreşim şeklinde geliyor. Ancak sistemin kendi titreşimi ile aynı olmasını istiyorum. Mesela buradaki ne ise WhatsApp'tan da aynısının gelmesini istiyorum. 

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tezcanlı
Active Level 6
Diğer
Wp titreşim sesini kapat otomatik olarak telefonda ayarladığın titreşime geçiyor

View solution in context

Solution
Tezcanlı
Active Level 6
Diğer
Bende o iki defa titreşime gıcık olmuştum çözümünü ise wp titreşimini kapattım telefonun kendi bildirim titreşimi ne ise o oluyor şuan

View solution in context

11 Comments
Solution
Tezcanlı
Active Level 6
Diğer
Wp titreşim sesini kapat otomatik olarak telefonda ayarladığın titreşime geçiyor
YunusG
Active Level 10
Diğer
Bir deneyeyim bakalım.
YunusG
Active Level 10
Diğer
Olmuyor maalesef. Direkt olarak hiç titremiyor.
0 Likes
Solution
Tezcanlı
Active Level 6
Diğer
Bende o iki defa titreşime gıcık olmuştum çözümünü ise wp titreşimini kapattım telefonun kendi bildirim titreşimi ne ise o oluyor şuan
YunusG
Active Level 10
Diğer
Bende olmadı. Biraz daha kurcalayayım.
YunusG
Active Level 10
Diğer
Uygulama içinden kapalı yaptıktan sonra resimdeki gibi buradan açmak gerekiyormuş. Hem normal sohbetler için, hem gruplar için aynı işlemi tekrarlamak gerekli. Uygulama içinden kapalı yapınca buradan da kapanıyor ve tekrar açınca normal bildirim titreşimi oluyor. Çok teşekkür ederim hocam.1737544358042.jpg
Diğer
Titreşimden varsayılan veya kısa olandı galiba. Çift titreme vardı bende burdan düzelterek yapmıstım. Suan kullanmıyorum
YunusG
Active Level 10
Diğer
Varsayılanda ve dediğim gibi çift titreme oluyor. Kısayı da deneyeyim bi.
0 Likes
Diğer
Kısada olacak muhtemelen bende öyle idi. Tek titriyordu