KaanBatu
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-14-2024 11:30 PM in
DiğerMerhaba değerli forum üyeleri.
Pil ve cihaz bakımı kısmında bulunan uyku veya derin uyku modunu kullanmadığınız uygulamalar için aktif hale getiriyor musunuz? Kullanıyorsanız herhangi bir faydası oluyor mu sizce?Son olarak deriin uyku modundaki uygulamalar play store üzerinden güncelleme almıyormuş. Bu doğru mu?
13 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
DurukanAKDAG
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-15-2024 01:38 AM in
Diğer
Yav derin uyku moduna aldığın uygulamanın güncellemesini kontrol etsen de göremezsin nasıl sorun olmuyor uyku modundan çıkarmadan göremezsin net yani
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-15-2024 01:46 AM (Last edited 01-15-2024 01:48 AM ) in
Diğer
1,5 yıldır bu şekilde kullanıyorum ve bütün güncellemeler görünüyor.Denemediğim bir şeyi yazmıyorum.Derin uyku sadece bildirim vb.için engelliyor ve uygulamaya girmezsen çalışmıyor ama galaxy ve play store'de güncellemesi görünüyor,olmayana denk gelmedim.
DurukanAKDAG
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-15-2024 02:20 AM (Last edited 01-15-2024 02:20 AM ) in
Diğer
Kardeş derin uyku moduna aldığın uygulama devre dışı kalmış oluyor zaten nasıl görünüyor diyorsun bırak Allah aşkına çık şu kafadan herşeyi biliyor rollerin can sıkıyor harbiden
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-15-2024 10:06 AM (Last edited 01-15-2024 10:06 AM ) in
Diğer
Devredışı ile Derin uyku aynı şey değil ki devredışıykende güncellemesi play store'de görünüyor.Keşke bşraz arastırsan da böyle bilmediğin ve anlatıldıgında hatfa gösterilde bile anlamadıgın konularda yorum yazarken daha sağlıklı yorum yapabilsen ama belliki kafayı takıp,takıntı haline getirmişsin beni.Her şeyi biliyorum vb.iddia etmedim ama sanki böyle bşr iddiada bulunmuşum gibi kendi kafanuzdan yorum yazarak çamur atıyorsunuz.Biliyorsan sen yorum yaz,çık.Boşver baskasının ne dediğini.Sonuçta buradan para almıyoruz kardeş.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »