cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uyku Modunu ya da Derin uyku Modunu Kullanıyor Musunuz?

(Topic created on: 01-14-2024 11:44 PM)
172 Views
KaanBatu
Active Level 6
Options
Diğer
Merhaba değerli forum üyeleri.
Pil ve cihaz bakımı kısmında bulunan uyku veya derin uyku modunu kullanmadığınız uygulamalar için aktif hale getiriyor musunuz? Kullanıyorsanız herhangi bir faydası oluyor mu sizce?
Son olarak deriin uyku modundaki uygulamalar play store üzerinden güncelleme almıyormuş. Bu doğru mu?
13 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Ben kullanıyorum bence faydası var evet güncellemeyi Manuel elle yuklemen gerekiyor
0 Likes
Diğer
Nasıl elle play store de ismini yazınca çıkmıyor mu güncelleme ?
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Söyle normalde play Store cihazinda yuklu olan uygulamaları periyodik olarak sen bisey yapmadan otomatik gunceller ama uygulama uyku modundaysa bunu yapamaz senin Google playe girip kendinin guncellemeleri denetleyip yüklemen gerekir
0 Likes
Diğer
Öyle mi bilmiyordum şu ana kadar hep 2-3 günde bir güncelleme kısmına girip olanların tümünü güncelliyordum
KaanBatu
Active Level 6
Diğer
Bu biraz yanlış bilgilendirme olmuş hocam. Zira deneyimlediğim kadarıyla derin uyku modundaki uygulama elle güncellenemiyor çünkü güncel gibi gözüküyor play store üzerinde. Eğer uygulamayı derin uyku modundan çıkarırsanız güncellemeleri manuel olarak kontrol ederseniz geliyor.
Diğer
Ben ilk günden beri derin uykuda kullanıyorum faydası varsada **bleep** etmedim %25-85 aralığında günlük kullanımda 1 gün max 1.5 gün gidiyor tam şarj edip az kullansam 2 gün gidebilir
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet,sadece whatsapp gibi a_nlık mesajlaşma uygulamalarını koymuyorum derin uykuya,onlar uyku modundalar.
KaanBatu
Active Level 6
Diğer
Ben de kullanıyordum fakat o uygulamaların güncelleme almıyor oluşundan dolayı kullanmayı bıraktım.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yoo,hayır.Galaxy ve play storeden kontrol ederek güncellediğim için sorun olmuyor.
0 Likes